part 28

4.5K 258 10
                                    

„Slečno Rossová, já-"

„Na shledanou, pane Stylesi.", zamumlala jsem a proklouzla kolem něj.

„Kurva!", slyšela jsem za sebou, jak zanadával. Nijak jsem ale nereagovala a pokračovala dál v cestě ven z areálu školy.  

Když jsem přijela domů, bylo teprve půl druhé. Převlékla jsem se z šatů do normálního oblečení a zavolala Lily. Zjistila jsem, že byla na obědě s kamarádkou a teď je na cestě domů. 

A už jsi blízko bytu?"

Zrovna vcházím do naší ulice, proč?"

A máš zbytek dne čas?"

Už mi konečně řekneš co se děje?

Počkej na mě před domem, zajdeme na piknik."

Na piknik?"

Potřebuju se odreagovat a.. taky ti všechno říct.", vydechla jsem. 

Už jsem skoro před domem."

Za chvilku jsem tam, zatím.", ukončila jsem hovor, hodila si do velké tašky deku, peněženku, mobil a klíče, obula se, oblékla si tenkou šusťákovou bundu a vydala se ven. 

„Nejsi doma nějak brzo?", zeptala se mě Lily místo pozdravu. 

„Rosie měla besídku a pak šli celá jejich rodinka na oběd. Zvali mě taky, ale já radši odmítla."

„Proč?"

„Jdeme koupit kávy, sedneme si do parku a já ti to všechno povykládám."

Našly jsme krásné místo u stromu, kam svítilo sluníčko. Rozvalily jsme se na deku, popíjeli karamelové frappé a já Lily povykládala všechno, co se za poslední dva dny stalo. Nejprve jsem jí to říkat nechtěla, jsem ale holka a vypovídat se potřebuju.  

„Třeba to dělal fakt jen kvůli tomu focení."

„Flirtoval s ní, Lily. Flirtoval."

„Já nevím, Ady. Pak ti ale přece řekl, že mu na tobě záleží."

„A právě proto nevím, co si mám teď myslet."

„Já bych to nechala být. Ono se to samo časem nějak.. spraví."

***

Cestou domů jsme se stavily pro nudle s sebou. Když jsme přišly do bytu, po krátké sprše jsem si v pyžamu zalehla do postele a zbytek večera strávila s knížkou. Zrovna, když jsem byla začtená do příběhu, mi přišla zpráva od paní Stylesové o tom, že Rosie zůstává přes noc u ní a tak ráno k Harrymu nemusím jezdit, tudíž mám až do dvanácti čas, než vyzvednu malou ze školy. A tak jsem usínala s vědomím, že mám celé dopoledne volné.  

***

Kecala bych, kdybych řekla, že jsem spala dobře. Zvláštní pocit a nekonečno otázek a myšlenek na Harryho mě celou noc doprovázely a tak jsem se pořád jen převalovala. Když už bylo půl 8 a já věděla, že déle spát nebudu, vstala jsem, oblékla si legíny, tričko a bundu, obula si botasky, vzala si mobil, sluchátka a klíče a s hudbou v uších šla běhat.

Po necelých dvou hodinách běhání a odpočinku v parku jsem se vrátila domů a hodila si sprchu. Vlasy, které jsem si zrovna umyla, jsem si vyfoukala fénem a stáhla do culíku. V kuchyni jsem si k snídani připravila toasty a kávu a s notebookem zasedla ke stolu. Kvůli zprávě, která zdobila stránku s novinkami, kam vždy ráno najíždím, mi jídlo málem zaskočilo.

___________________________________________________________

Harry Styles, ředitel časopisu Styles, jejž vydavatelem je jeho otec Johny Styles, tancoval se striptérkou u tyče!

Harry Styles to tuhle noc zase rozjel. V nočních hodinách přitakal do strip baru, kde nejprve jen stál za barem a klopil do sebe panáka za panákem, poté se ale přesunul do prostoru a přidal se k dívce, která zrovna tancovala u tyče. Dotyky a laškování samozřejmě nechyběly. Kdy se tenhle mladý ředitel módy konečně vzpamatuje?

___________________________________________________________

Harry Styles a striptérka!

___________________________________________________________

Našel Harry Styles novou práci v profesi striptéra?

___________________________________________________________

Mladík Harry Styles pod vlivem velkého množství alkoholu a strip bar!

___________________________________________________________

Desítky článků, desítky fotek, desítky videí, které naznačují, že měl Harry opravdu divokou noc. A aby toho nebylo málo, ještě než jsem to stihla vstřebat, zazvonil mi mobil a na displeji se ukázalo Harryho jméno. 

Slečno Rossová, já vám to vy-"

Takhle mi chcete dokázat, že vám na mně záleží? Tak, že se ožerete jako hovado a tancujete u tyče s nějakou kurvou? To mě má přesvědčit o tom, že to se mnou myslíte vážně?", křičela jsem rychle. Srdce mi bylo jako o závod a tělo se mi třáslo.

Nechte mě to vysvětlit, prosím."

Ne, pane Stylesi. Uvědomte si, co vlastně chcete.", ukončila jsem hovor, mobil položila na stůl a hystericky se rozbrečela.  

New NannyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora