Six

402 99 24
                                    

Ο Ντάρσυ βρισκόταν στον κήπο με τις τριανταφυλλιές και έκοβε τα ξερά φύλλα περνώντας έτσι την ώρα  του.
Από εχθές βράδυ που είχε γυρίσει απ' το σπίτι της μαντάμ Κλαρίς ήταν σκεπτικός και κακό διάθετος.
Αν και τη Μάτα δεν την ενόχλησε καθόλου που δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν έρωτα και μόνο που την κρατούσε στην αγκαλιά του  της ήταν αρκετό.
Ο Ντάρσυ όμως ένιωθε απογοητευμένος και εκνευρισμένος από το χθεσινό βράδυ.
Δεν έφταιγε η Μάτα,εκείνη ήταν περιποιητικη μαζί του όπως κάθε φορά,εκείνος όμως ενώ είχε μία τέτοια καλλονή δίπλα του σκεφτόταν τόσο πολύ την Έιμι που στο τέλος δεν κατάφερε να κάνει τίποτα παραπάνω με το κορίτσι πέρα  από μία αγκαλιά.

"Εδώ είσαι και σε έψαχνα? Έχει κάτι ιδιαίτερο αυτό το μέρος και έρχεστε όλοι εδώ?",ρώτησε ο Έντουαρντ τον Ντάρσυ καθώς τον πλησίασε κρατώντας ένα φάκελο στο χέρι.

"Ερχόμαστε? Ποιους εννοείς?",άφησε κάτω το ψαλίδι και πήρε το φάκελο που του πρόσφερε ο Έντουαρντ.

"Εσένα και την Έιμι. Κι εκείνη προχθές εδώ τη βρήκα, λοιπόν?".

Σήκωσε το βλέμμα του στο άκουσμα του ονόματος της μα πάλι τα χαμήλωσε.

"Λοιπόν τι? Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το μέρος?",ρώτησε καθώς διάβαζε την πρόσκληση των Κάλεν για το χορό που θα έδιναν στο εξοχικό τους την επόμενη κιόλας μέρα.

"Όχι, αν θα πάμε στο χορό ρωτάω. Εγώ δηλαδή θα πάω. Εννοείται πως δεν χάνω τέτοιες ευκαιρίες. Ξέρεις πόσα φρέσκα μπουμπουκάκια που κάνουν το ντεμπούτο τους  θα βρίσκονται εκεί? Το όνειρο κάθε άντρα",το φιλάρεσκο χαμόγελο του έκαναν τον Ντάρσυ να κάνει μία κοροϊδευτική γκριμάτσα στον αδερφό του.

"Δεν ξέρω Έντουαρντ, γνωρίζεις πως δεν μου αρέσουν αυτές οι εκδηλώσεις",το κινητικό του πρόβλημα πάντα τον κράταγε πίσω σε τέτοια θέματα.

"Έλα τώρα Ντάρσυ, η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη απ'το γυναικείο πληθυσμό και σίγουρα αυτό δεν έχει να κάνει με την καρέκλα σου".

Και ήταν η αλήθεια. Η ομορφιά και η γοητεία του Ντάρσυ​ δεν περνούσε ποτέ  απαρατήρητη.
Πηγαδάκια στήνονταν κάθε φορά που εκείνος αποφάσιζε να ακολουθήσει τον αδερφό του σε κάποια λέσχη ή ακόμα και σε μία απλή βόλτα στο Χάιντ Παρκ.

Τα κορίτσια δεν έδιναν καν σημασία στην καρέκλα του και μιλούσαν μόνο με κολακευτικά λόγια για αυτόν.
Όσο για τις μεγαλύτερες κυρίες που είχε φτάσει στα αυτιά τους πως τα κατάφερνε  και στο κρεβάτι,δεν θα έλεγαν όχι σε με μία περιπέτεια μαζί του,κάποιες μάλιστα προσφέρθηκαν να γίνουν ερωμένες του για να λάβουν δυστυχώς, την αρνητική του απάντηση.

ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα