° 12 °

405 79 12
                                    

Zaraženě jsem hleděl na sms od Zayna. Super, takže tu večer bude zima. Hlavu jsem otočil na Harryho, stál tam ve spodním prádle a bez mrknutí oka sledoval mou osobu. Měl rozpuštěné vlasy a pootevřené rty. Povzdechl jsem si a otevřel jsem nejvyšší šuplík. Harrymu by jenom v tričku určitě byla zima, takže mu vyndám nějaký teplý svetr.

Vytáhl jsem ten nejspodnější, jenž je největší. Koupil jsem si ho kdysi, protože rád nosím větší věci. Je modrý se světlými proužky a uprostřed hrudi je tmavě modrý trojúhelník. Miluju ten svetr.

Roztáhl jsem ho a když jsem uznal, že v tom Harrymu nebude zima, tak jsem mu ho donesl. Harry po něm přejel rukou, zaryl do něj prsty a spokojeně si odfrkl.

,,Oblečeme ti ho," oznámil jsem mu a něžně jsem mu ho přetáhl přes hlavu. Harry se kroutil, což mohl být důvod, proč mu nešly navléct rukávy. Nenápadně jsem se mu smál, vypadal tak roztomile. ,,Hazz," vydechl jsem zdrobnělinu, nacož vykoukl z útrob svetru a usmál se. Zatočil se okolo své osy a když stál čelem ke mě, byl ode mne pouhý kousek. Hleděli jsme si z očí do očí. V jeho očích bylo smícháno tolik odstínů zelené, nikdy jsem si toho nevšiml.

Prohrábl jsem mu vlasy, bezmyšlenkovitě jsem ho chytl za ruku a odvedl jsem ho do hlavního pokoje. ,,Brrrr," zasyčel, pustil mou ruku a oklepal se. Prohlížel jsem si ho s úsměvem na tváři, bože, v tom svetru vypadal tak drobounce, vůbec ne jako nebezpečný vetřelec. Navíc měl odhalené své ultra dlouhé, hubené nohy.

,,Pojď," prohlásil jsem při pohledu na hodiny. Bylo docela pozdě, Harry lehce drkotal zuby o sebe - čím dřív půjdeme spát, tím dřív se vzbudíme do tepla. Harry si sedl na gauč a sledoval mě, jak beru huňatou deku a dávám mu jí do skleněného vězení, aby se do ní mohl zabalit. Ta, kterou tam má, mu stačit nebude, taky že je hrozně malá. 

Otočil jsem se na něj. ,,Harry, pojď dovnitř," pobídl jsem ho mile. Harry zaklonil hlavu, oči se mu zúžily, zasyčel a odvrátil pohled. ,,Harolde, musíš tam jít," povzdechl jsem si a snažil jsem se ho dovnitř dotáhnout. Vůbec mi to nešlo, Harry se zapřel a výhružně prskal všude okolo sebe. ,,Notak, jdi dovnitř," povzdechl jsem si, když jsem změnil taktiku a snažil jsem se ho tam dotlačit. Ale bylo to asi tak nadějné, jako když chcete hýbat s horou.

Harry na mě otočil hlavu, grázlovský úsměv mu zdobil tvář. Moc dobře věděl, co chci a taky věděl, že se mi nepovede s ním hejbnout. Stál jsem opřený o jeho záda, protože mě hýbání s horou unavilo. Harry mě chytl za ruku a rozešel se se mnou do skleněného vězení. ,,Ne Harry, počkej!" Chytl jsem se dveří, když mě chtěl stáhnout spolu s ním na zem. ,,Já spím tam, ty spíš tady, chápeš?" Snažil jsem se mu vysvětlit. Harry nahl hlavu na stranu a stále držel mou ruku.

,,Hazza," přiblížil se ke mě a opřel se bradou o mé rameno. ,,musíš tu být," zakňučel a oblíznul mi krk. Oklepal jsem se a ucítil jsem, jak mi naskočila husí kůže. Povzdechl jsem si, již po několikáté a pohlédl jsem na něj - velice blbý nápad.

Díval se na mě jako zmoklé štěně a lehce houpal s rukou, kterou mě držel. Díval jsem se na jeho smutný výraz a přemýšlel jsem. Moje povinnost je, aby přežil. A nikde není napsáno nebo dáno, že k tomu potřebuje být ve skleněném vězení.

,,Počkej," zamumlal jsem a šel jsem zamknout dveře. Nestojím o nečekanou návštěvu, nebo Harryho průzkum za těmito dveřmi. Pohledem jsem zabloudil na gauč, kde budeme s nejvyšší pravděpodobností oba spát.

Roztáhnul jsem gauč, aby z něj vzniklo něco jako postel pro dva. Když jsem dodělával zabezpečení, aby se gauč sám od sebe nesložil, byl jsem v předklonu což jsem si moc neuvědomoval. Ztuhnul jsem, když jsem na svém pozadí ucítil dlaň. Vypískl jsem, určitě dívčím hlasem a otočil jsem se na viníka. Harry pohledem skenoval mě pozadí a pohodlně se usmíval, oči mu doslova zářily.

,,Harry," tlesknul jsem, aby se probral z tranzu. ,,sem se mi dívej," natočil jsem jeho tvář tak, aby se mi díval do očí. Usmál se tak, že mu byly vidět zuby, jako by se nikam nedíval.

Musel jsem jít pro tu deku, co jsem dal do skleněného vězení, aby se měl čím přikrýt i Harry. Šel jsem pozpátku, aby nehleděl tam, kam nemá. Když jsem se vrátil, hodil jsem ji na něj. Zhasl jsem světla a když jsem se vracel a Harry si mě hodil přes rameno, měl jsem hrozný šok.

Mezitím, co jsem se to snažil vydýchat mě Harry opatrně hodil na postel a lehl si na mě. Byl jsem z toho nervózní, když jsme u sebe byli tak blízko. Rukou jsem se natáhl pro peřinu a hodil jsem jí přes nás. Snažil jsem se Harryho odstrčit, abych se mohl otočit na bok. Ten se jen tak nedal, vmísil se mezi opěrku gauče a mě, lehl si na záda a po uvelebení si mě posadil na svá stehna.

Teď jsem byl zase rád, že je zhasnuto, protože jsem celý zčervenal. Harry se také vytáhnul do sedu a obmotal okolo mě ruce. Jeho doteky byli velice příjemné, takže mi nevadilo, když mě po zádech začal hladit. Schoval jsem hlavu do jeho prohlubně mezi krkem a ramenem a užíval jsem si jeho péči. Všechna nervozita že mě opadla.

Vůbec mi nevadilo, že není člověk. Vlastně, kdybych si měl vybrat mezi lidmi a tímto vetřelcem, vybral bych si Harryho. Hrozně mi přirostl k srdci. Ale nesmím zapomenout na Zayna a Liama, ty bych si vybral taky.

Byl jsem tak zabraný do nedůležitých myšlenek, že jsem si nevšiml, že Harry rozšířil hranici hlazení mě od krku po poslední žebra na od krku po zadek. A jeho ruce se nejčastěji zdržovali na bocích.

,,Co to děláš Hazz?" Zašeptal jsem. Chytl jsem Harryho dlaně a oddálil jsem je od mého těla. Harry se zamračil a zase je přitisknul zpět na boky, tentokrát jeho prsty zajely pod triko. Měl jsem pocit, že jeho ruce jsou neskutečně studené, přesto pod nimi má kůže hořela.

Pořádně jsem se nadechl a ruce jsem mu znovu oddálil. Harry zasyčel a napnul se. Věděl jsem, že bych neměl, vlastně bych se s vetřelcem neměl ani nijak kamarádíčkovat, ale svedl jsem to na únavu. Jeho ruce jsem dal na své boky a lehl jsem si. Harry můj pohyb zopakoval, neondavajíc ze mě ruce.

Natiskl se ke mě, doslova mi dýchal můj vzduch a usmíval se. Pomalu mi olízl tvář, dal si záležet a já jsem se začal chichotat. Harry okolo mě obmotal ruku a ještě si se mnou propletl nohy, asi abych mu neutekl. Sledoval jsem jeho vážný výraz, když se snažil dostat svou nohu mezi ty mé, ale já ho nepouštěl. Nakonec to vzdal a přehodil jí přes mě.

Z Harryho vyzařovalo teplo, takže mi to nevadilo, jak jsme na sobě natisklý. Vlastně jsme se dokázali vměstnat na půlku gauče. Spokojeně jsem vydechl přebytečný vzduch a opřel jsem si hlavu o Harryho hruď. Než jsem usnul, také jsem okolo něj obmotal ruce a na čele jsem ucítil, jak o mě otřel své rty, asi.

Invasion [Larry]Where stories live. Discover now