Incident Februari

897 85 35
                                    

Het incident waarover ik jullie ga vertellen gebeurde aan het einde van februari.

Het begon allemaal toen ik een bericht kreeg van een goede vriendin van me. Emma vroeg ofdat ik tijd had om haar te helpen. De hond van één van haar vriendinnen was weggelopen en Emma vroeg ofdat ik kon helpen zoeken.

Ik had niets te doen dus ik besloot om hen te komen helpen met zoeken.

We zochten ongeveer 2 uur lang in de buurt  en het werd al laat. Uiteindelijk kwamen we bij een groot verlaten huis. Emma's vriendin wou binnen kijken om te zien of haar hond daar was. Hierna wordt alles een beetje wazig.

We zijn binnen geraakt en we begonnen rare geluiden te horen. Eerst dachten we dat het gewoon wat gekraak was maar al snel kwamen we tot de conclusie dat het geklop was. Iets of iemand was op de muren van het huis aan het kloppen. Er hing ook een vreemde geur in het huis.

Emma zei dat ze onmiddellijk weg wou maar haar vriendin wou nog blijven omdat ze dacht dat haar hond daar ergens zou zijn.

Emma begon opeens te hyperventileren en ik ging met haar naar buiten. Haar vriendin zei dat we naar huis mochten maar dat ze nog even ging zoeken.

Toen we buiten waren vroeg ik aan Emma wat er aan de hand was. Emma keek me aan en zei

Ik had het gevoel dat we niet alleen waren...

Ik bracht haar naar huis en ging daarna zelf naar huis.

De volgende dag werd het lichaam van Emma's vriendin gevonden in het oude huis. Ze was overleden aan een hartaanval..

Emma vertelde me dat haar vriendin een hartpatiënt was en dat ze al een tijdje haar medicijnen niet had genomen. De onderzoekers dachten dat ze daarom een hartaanval had gekregen.

Emma belde me vorige week en ze zei dat het onderzoek terug werd geopend nadat er menselijke resten werden gevonden in het oude huis.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

My Ghost HouseWhere stories live. Discover now