Angst 22 April 2017

539 57 19
                                    

Ik ga jullie even kort vertellen over een incident dat gisterenavond plaats vond.

Rond 7 uur s'avonds ging de deurbel terwijl ik aan het eten was. Het duurde even voordat ik de deur kon open doen. Het waren hoogstens 2 minuten.

Ik opende de deur en niemand stond voor de deur. Een half uur later ging de deurbel opnieuw, maar deze keer was ik er al zeer snel bij. Jammer genoeg stond er opnieuw niemand aan de voordeur. Dit was zeer eigenaardig, maar ik dacht dat de deurbel defect was ofzo. Ik besloot toen om het geluid van de deurbel af te zetten.

Om kwart voor tien hoorde ik een hels gebonk tegen de voordeur. Ik was er bijna onmiddellijk bij. Tot mijn verbazing stond er wederom niemand voor de voordeur. Vlak voor ik de deur terug wou dicht doen, merkte ik dat er iets glimmend op de grond lag. Ik bukte me en pakte het metalen voorwerp op. Toen ik uiteindelijk door had wat ik vast had, kreeg ik de rillingen over heel mijn lijf.....

Het was het zilveren kruis dat ik eerder deze week boven mijn bed had gehangen. Maar het was gebogen.....

Ik liet onmiddellijk het zilveren kruis vallen en sloot de deur. Ik was volledig verstijfd van angst. Ik deed een gebed en daarna voelde ik me beter. Daarna is er gelukkig niets meer gebeurd.

Vanochtend was ik buiten aan het werken. Ik ging naar de voordeur en ik kwam tot de conclusie dat het gebogen zilveren kruis weg was. Ik heb geen idee waar het naartoe is of wie het heeft meegenomen, maar ik voel dat het niet van deze wereld is.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik wil alle lezers bedanken. Het betekent veel voor me dat jullie dit boek graag lezen. Bedankt daarvoor :-)

My Ghost HouseWhere stories live. Discover now