YouTube Video

169 10 1
                                    

De meesten van jullie weten al dat ik tegenwoordig YouTube Video's maak voor het plezier. Vanmidag besloot ik daarom om een video te maken over dit boek en de dingen die ik beschreven heb.

Ik wou het op z'n Blair Witch stijl doen waar het onduidelijk is of het echt is of niet, daarom wou ik zowat nerveus klinken door constant 'euhm' te zeggen  en me hier en daar wat te verspreken. Ik wou zowat het gevoel geven dat iemand die heel angstig en nerveus dit aan het vertellen was.

Volgens mij is dat gelukt. Ik hoop dat jullie het zowat creepy vonden en ik zou het echt ENORM appreciëren als jullie zouden kunnen liken of abonneren. Dat zou echt mijn dag maken, want tot nu toe worden mijn video's nog niet aangeboden. Slechts 5% ofzo van de views krijg ik van YouTube zoekresultaten en likes, subs en zelfs shares zouden me echt helpen om een goede start te maken. Ik heb al een paar video's gemaakt en de feedback was redelijk goed en ik hoop dat jullie het ook goed gaan vinden.

Ik wil wel even verduidelijken dat dit een werk in constructie is. Nooit eerder had ik met een echte videoediter gewerkt of met opnamesoftware, dus ik moet het nog wat zoeken om mijn video's te perfectioneren.

Alvast bedankt. Ik waardeer de support enorm!

Falke

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My Ghost HouseWhere stories live. Discover now