Incident 27 Februari

212 27 5
                                    

Dit incident vond een nachten geleden plaats.

Ik was een paar dagen geleden alleen thuis, mijn ouders waren een paar dagen weg om te skiën en ik moest in de tussentijd op het huis letten.

Op de avond van 27 februari, was ik 's avonds gezellig een boek 'The Shinning' aan het lezen. Ik heb altijd veel last gehad van slaapproblemen, daarom ga ik pas laat gaan slapen.

Rond ongeveer 2 uur 's nachts, besloot ik dat het eindelijk eens tijd was om naar bed te gaan. Ik deed alle lichten uit en wandelde rustig naar mijn slaapkamer. Ik deed mijn sloffen uit en ging in mijn bed liggen en deed daarna mijn ogen toe.

Net voordat ik in slaap viel, hoorde ik een vreemd geluid. Het klonk als 'tik tik tik' maar dan met een soort van holle klank. Ik ging er vanuit dat het vreemde geluid van de kachel aan de andere kant van de muur kwam. Ondanks het vreemde geluid, lukte het me toch om in slaap te vallen.

Een paar uur later werd ik wakker. Ik stond op en wandelde als een zombie naar het toilet. Een paar minuten later, wandelde ik door de gang terug naar mijn slaapkamer.

Maar opeens werd mijn zombie toestand verbroken door het breken van de stilte. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt; iemand was op de voordeur aan het kloppen. Ik dacht eerst dat het een soort van realistische droom was, maar met elke klop begon ik daar meer en meer over te twijfelen. Tot ik een par seconden later uiteindelijk besefte dat dit helemaal geen droom was. Iemand was op de voordeur aan het kloppen.

Ik wandelde naar de deur en keek door het kijkgat. Het enige dat ik zag was sneeuw op de gazon, maar voor de rest zag ik niemand. Ik ging er vanuit dat er één of andere dronkaard op de deur van het verkeerde huis had geklopt. Ik stond er niet lang bij stil, ik was namelijk zeer moe. Ik ging daarna terug slapen.

Niet lang daarna werd ik opnieuw wakker. Er hing een  misselijkmakende geur in mijn kamer. Ik kan het best omschrijven als de geur van rottend vlees.... het rook naar de iets dood...

Opnieuw hoorde ik geklop op de deur, maar dit keer was het luider en harder. Ik werd nerveus en mijn handen begonnen te trillen van angst. Ik stond op en wandelde opnieuw naar de voordeur om te kijken wie het was.

Dit keer zag ik een man gehuld in zwart, voorbij wandelen. Hij had de vorm van een man, maar ik weet zeker dat dat wezen niet van deze wereld is....

Ik besloot om alle lichten in huis aan te doen en niet meer te gaan slapen. De zon kwam op en ik viel uiteindelijk dan toch weer in slaap.

Rond 10 uur 's morgens werd ik wakker door het geluid van een sirene. Ik keek naar buiten en ik zag een hoop auto's voor het huis van mijn buurman staan. Ik deed mijn jas aan om te kijken wat er aan de hand was. Ik stond wat te kijken en ik zag dat ze een brancard naar buiten duwden.

Op die brancard, lag het levenloze lichaam van mijn buurman met een wit laken over zijn lichaam...

Gisteren vertelde een iemand me dat mijn buur gestorven was aan een mysterieuze hartaanval in zijn bed.

Iets zegt me dat mijn buurman ook bezoek heeft gehad van het wezen met het zwarte aura....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen.

Ik weet niet wat ik moet doen en ik weet niet aan wie ik dit moet vertellen. Ik weet zelfs niet of ik dit überhaupt wel aan iemand moet vertellen

My Ghost HouseTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang