Nachtincident 14 April 2017

593 67 30
                                    

Ik wil jullie vertellen over een incident dat gisterennacht plaats vond toen mijn ouders weg waren.

Ik was heel de avond alleen thuis omdat mijn ouders uit eten waren gegaan. Ik heb heel de avond naar American Horror Story gekeken tot ongeveer 12 uur s'nachts. Ik besloot toen om te gaan slapen.

Ik was amper een kwartier in slaap gevallen, toen ik opeens iets hoorde kloppen tegen mijn raam. Ik vond het vreemd want ik had mijn ouders niet verwacht voor 1 uur s'nachts.

Ik opende mijn gordijn en ik zag niemand. Toen hoorde ik geklop op een ander raam, het was het raam in de living. Ik ging naar de living en ik zag niemand. Toen begon ik getik te horen vanop verschillende plaatsen in het huis.

Daarna ging ik naar de keuken en opende daar het gordijn. Plots zag ik een zwart silhouet van iets dat rond het huis liep. Ik zag ook dat mijn ouders nog niet thuis waren want de auto van mijn vader stond niet meer op de oprit.

Ik werd plots zeer bang en besloot om terug naar mijn kamer te gaan. Ik heb nog steeds spijt van die beslissing.....

Ik opende de deur en er stond een zwarte entiteit in het midden van mijn kamer. Het keek me aan met zijn dode pikzwarte ogen....

Ik draaide me om en sloot de deur. Ik dacht dat ik veilig was maar ik had het mis....

Vlak achter me stond de entiteit er terug. Het voelde niet menselijk, het enige dat ik voelde was angst.....

Ik sloot mijn ogen en sprak een gebed uit. Toen hoorde ik een auto op de oprit rijden. Ik opende mijn ogen terug en de gruwelijke entiteit was weg. Ik was terug veilig.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen. Laat me ook weten wat je van dit boek vind en laat me ook weten ofdat jullie meer willen lezen :-)

My Ghost HouseWhere stories live. Discover now