4 April 2017

812 78 31
                                    

Ik ben een paar dagen bij mijn grootouders. Ik dacht dat hierdoor de vreemde paranormale activiteiten rondom mij zouden ophouden. Dat is jammer genoeg niet het geval.

De activiteiten werden juist steeds frequenter nadat ik hier aankwam....

Ik heb nog steeds het gevoel dat iemand me aan het bekijken is. Er heerst zo een vreemde sfeer rondom mij overal waar ik naartoe ga.

Ik wil jullie vertellen over een paranormaal incident dat gisteren plaats vond.

Rond ongeveer 3 uur s'nachts werd ik wakker en ik had het gevoel dat ik naar het toilet moest. Toen ik naar het toilet ging, hoorde ik vreemde constant vreemde geluiden. Het duurde een tijdje voordat ik goed en wel besefte dat de geluiden van uit de muren kwam.

Ik dacht er niet te veel van en ik ging naar het toilet. Wanneer ik terug naar mijn kamer ging, hoorde ik iets in de keuken. Het was een ander geluid dan daarnet. Toen ik in de keuken keek was ik stomverbaasd. Er was niets en het geluid was weg. Opeens hoorde ik een deur achter me dicht slaan. Ik draaide me om en kwam tot een verontrustende conclusie.....

De deur die ik net had vast gedaan, stond nu wijd open....

Ik werd bang. Was er een inbreker in het huis? Ik ben gewoon naar mijn slaapkamer gerend en ben terug gaan slapen.

Na ongeveer een uur werd ik wakker en ik hoorde buiten iemand roepen. Ik keek uit het raam en ik zag in de verte een dronken man met een fles in zijn hand. Hij was al snel weg en daarna zag ik een handafdruk op het raam staan. Ik probeerde het af te vegen maar ik kwam tot het besluit dat de handafdruk langs de buitenkant van het raam zat.

Dit was zeer vreemd omdat mijn kamer op de 2e verdieping is. Ik hoorde iets achter me vallen in de gang. Ik ging gaan kijken en ik zag dat er een lege doos in het midden van de gang lag.

Iets of iemand had die doos daar gegooid maar ik was zeker dat ik er niet wilde achter komen wie of wat het had gedaan. Ik was enorm bang en ik deed een gebed voor ik terug ging slapen.

Ik ben geen religieus persoon maar ik was zo bang dat ik ten einde raad was. Ik wilde gewoon dat het op hield. Daarna kon ik rustig verder slapen.

De volgende dag was de handafdruk helemaal weg. Voortaan doe ik een gebed voor ik ga slapen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Omg #4 Paranormaal. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel zo'n hoge positie zou krijgen in dit genre. Thanks everybody :-)

My Ghost HouseWhere stories live. Discover now