Incident 25 Mei 2017

511 51 35
                                    

Ik wil jullie vertellen over een incident dat gisteren plaats vond. Ik wil me ook verontschuldigen voor het gebrek aan hoofdstukken van de laatste tijd.

Ik ben deze week weeral bij mijn grootouders. Ik help hen met allerlei klusjes waaronder het gras afrijden en in de tuin werken. Jammer genoeg vond er gisteravond een incident plaats tijdens dat ik het gras aan het afrijden was....

Mijn grootouders hebben een grote tuin en het gras stond heel erg hoog, daardoor besloot ik om rond 9 uur s'avonds nog het gras af te rijden met de zitmaaier van mijn grootvader. Het werd al redelijk snel donker en naarmate het donker werd, begonnen er vreemde dingen te gebeuren.

In was vannacht in de tuin het gras aan het afrijden en opeens zag ik een zwart figuur door het hoge gras lopen. Het zwarte figuur verdween al snel tussen de bomen en ik besloot om het te gaan zoeken. Ik stopte de motor en begon tussen de bomen te zoeken naar het ding. Na ongeveer 3 minuten te zoeken, besloot ik om terug te gaan naar de zitmaaier.

Het was zeer donker geworden. Ik zette me neer op de zitmaaier en ik probeerde het te starten, maar op één of andere rede starte het niet meer. Dan zag ik opeens het licht aan de andere kant van de tuin aan gaan. Dit was zeer vreemd omdat het licht werkt met een bewegingssensor. Toen ik wat beter keek zag ik een duister figuur onder het licht van de brandende lamp staan.

Het had twee rode gloeiende ogen die leken op felle rode led lampjes. Het was me aan het aan staren. Ik werd zeer bang want ik wist dat dat ding pure duisternis was. Opeens begon de zwarte entiteit naar mijn richting te rennen. Ik probeerde keer op keer de zitmaaier te starten, maar het was tevergeefs.

Op een bepaald moment starte de motor en het wezen verdween als een geest in de nacht....

Sinds gisteren ben ik zeer bang. Ik kon niet slapen omdat ik er zeker van was dat ik dingen hoorden in de nacht. Heel de nacht door hoorde ik voetstappen en gefluister dat leek van nergens te komen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

My Ghost HouseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu