Къде си?

273 44 0
                                    


Джимин:

Джимин се събуди в 5:58 , имаше още доста време до часовете му но и не му се спеше . Той бавно се изправи и се отправи към банята си за да си вземе един топъл душ . Когато излезе Джимин се огледа , отиде до голямото огледало в стаята му , огледа се , огледа и тялото си и се замисли . Телефонът му извибрира и това го накара да изле от транса в който беше попаднал . Взе си телефона и спря алармата си , получи известие което гласеше -"16.09 Тест по Математика".Джимин се хвана за главата защото той напълно беше забравил за това . Все още пулогол той седна на леглото си и извади учебника си по математика от чантата си и започна да чете. Изведнъж той спря , огледа се и се натъжи , ядоса се сам на себе си . Джимин захвърли учебника в другия край на стаята и стана от леглото .

Извади едни черни дънки и една бяла тениска  , взе една ножица и отряза дънките , сложи ги и да дупките бяха точно на колената му , облече бялата тениска и извади една кутия изпод леглото си . В нея имаше маркови обувки на Nike , пазеше ги за спешни случай но според него си заслужаваше да ги сложи и сега. Джимин погледна в телефона си и видя че има точно половин час преди да започнат часовете му . Извади едно черно кожено яке от гардероба си , сложи го и се отправи към огледалото си . Грабна гребена и леко промени прическата си , преди целият му бретон падаше пред очите му , а сега той я беше разделил на път и челото му се откриваше свободно . Грабна нещото което слагаше изключително рядко а именно одеколон . Напръска се леко зад ушите и го остави на мястото си , взе една обица и я закачи само на едното си ухо. Грабна чантата си и сложи слънчевите си очила и излезе от домът си . По пътя Джимин беше със слушалки и слушаше музика . Чубстваше се добре , дори повече от добре! Харесваше му новият му стил . През цялото време вървеше с гордо изправена глава без да се притеснява.

Джимин беше уверен и го показваше! Точно преди да влезе в училище Джимин се отби до едно кафене и си взе едно кафе. Кафето беше нещо което той не бе опитвал до сега , но явно след първата глътка му хареса. Влезе в училище и се насочи към класната си стая . Със самото влизане в стаята , той чуваше всичките гласове на съучениците му . От всеки ъгъл на стаята се чуваха въпроси като -" Кой е този? Нов ученик ли имаме ли? Много е готин! Голям сладур!
Момичетата не спираха да го коментират , но въпреки това Джимин не им обръщаше внимание. Когато часът започна той свали слънчевите си очила и всички ахнаха от това което видяха! "Зубрачът " същност бе
"Плейбой"!! -Това е Парк Джимин! Не мога да повярвам ! Променил се е!

През целият този час всички коментираха и оглеждаха Джимин , но той не им обръщаше внимание . Учителката мина през всички и им раздаде тестовете по математика. Джимин леко се притесни от това че не бе учил но повече го притесни и изненада това че Юнги го нямаше ....
След часът Джимин излезе и въпреки че и той не знаеше защо , започна да търси и да разбива за Юнги!

-Къде може да е? Липсва ми! Какво? Джимин какво каза туко-що!? Какво ти става!?

DopeWhere stories live. Discover now