Стой далеч от него!

250 40 3
                                    


След като Джимин и Юнги се прибраха удома се настаниха пред телевизора . Решиха да гледат филм , и вероятно Джимин щеше да остане при Юнги. Поръчаха си пица и си взеха сладолед , настаниха се пред телевизора и с интерес започнаха да гледат филма.

-Юнги .....студено ми е..

-Изчакай..

Вече беше късно вечер , Юнги отиде и взе едно одеало от стаята си и се върна при Джимин . Седна до него и зави й два им с одеалото. Юнги забеляза как меката кожа на Джимин от време на време потрепва , вероятно от студ..
Юнги се повдигна и се доближи колкото се можеше повече до Джимин и го прегърна , придърпа го към него и Джимин опря главата си на рамото на Юнги като го прегърна .
Не след дълго време Юнги забеляза че Джимин е заспал сладко , сладко . Той му се усмихна и го целуна по челото . Юнги стана колкото се можеше по-тихо за да не събуди Джимин. Взе го на ръце и го заведе в спалнята си , постави го на леглото си и го зави . Юнги седна до Джимин и го гледаше внимателно . -Толкова е сладък!
Юнги започна а гали Джимин и да си играе леко с кичурите му коса . Юнги реши да го остави да поспи спокоино и стана от леглото , приближи се до Джимин и го целуна нежно по устните . Когато излизаше от стаята Джимин го хвана за ръката .
Той се обърна и видя как Джимин сънено държи ръката му , той я държеше толкова леко че можеше всеки момент да я испусне , но не го направи .

-Никога няма да те пусна ! -Каза сънено Джимин и от личицето му се спусна една малка сълзичка , която Юнги забеляза и се натъжи..-Не ме оставяй...-Джимин леко дръпна едно от пръстчетата на Юнги и той с бавни крачки тръгна към него . Заобиколи леглото и легна на него . Без да казва нищо той отиде до Джимин и се вгуши в него а Джимин опря главата си на неговата , целуна го по главата и бавно , бавно заспа....

На сутринта Джимин се събуди все още в топлите прегръдки на своя любим. Той просто го гледаше и се усмихваше ..
Телефонът на Юнги извибрира и за да не го събуди , Джимин му изключи звука но преди това той видя че Джункук му е писал и реши да му отговори за да не ги претеснява ...

--

Джункук: - Хей Юнги ! Имаш ли работа днес ? Може да излезем...

Юнги :- Здравей Джункук , Джимин е ! В момента Юнги е с мен и спи , но не исках да го сабуждам за това реших аз да ти пиша .

Джункук :  - Ясно ...

---

-Какво беше  това ? Този е много груб!

Докато Джимин си лежеше , Юнги се събуди .

-Добро утро !- Каза Джимин и му се усмихна още по - топло.

-На теб също!- Юнги го целуна по нослето и те станаха от леглото .

-Какво ще кажеш да си направим палачинки ? - Попита Джимин.

-Супер идея , но нямам никакви продукти , принципно не се храня удома ...

-Тогава аз ще отида взема , става ли ?

-Искаш ли да отидем заедно ?

-Няма нужда , аз ще отида .

-Добре тогава , аз ще отида да си взема един душ ..

---

Джимин се облече и взе пари , излезе от дома на Юнги и се насочи към магазина . Влезе вътре и напазарува нужните продукти .

Когато Джимин излезе от магазина си вървеше съвсем спокоино по улицата и беше плизо до дома на Юнги .
Изведнъж както си вървеше , всичко пред него стана черно ! Джимин осети как някой слага един плик на главата му и го придърпва на някъде . Този "някой" блъсна Джимин вътре в колата му и се качи на предната седалка . Джимин понече да си свали плика от главата но онзи го видя на огледалото , заби спирачките на колата и се обърна към Джимин , сложи си една маска и махна неговият плик . Изкара едни таблетки от якето си и ги отвори ,напъха едно хапче в устата на Джимин , но той се бунтуваше и не искаше да го глътне , за това го изплю право в лицето на онзи . Той се ядоса и напъха още едно хапче в устата на Джимин и преди той да го изплюе отново , онзи изкара един нож от якето си и го насочи срещо Джимин а той целия потрепери !

-Гълтай го или ще те разпоря кучко!

Джимин веднага глътна хапчето и след секунди припадна . Очевидно това беше много силно приспивателно ! Онзи отново запали колата и потегли , но къде , само той си знаеше !

DopeWhere stories live. Discover now