hoofdstuk 6

4.2K 168 18
                                    

Harry pov.

Ik geef mijn jas aan Louis. Hij geeft me dan een kus op mij wang, ik word helemaal warm vanbinnen, Louis is eigenlijk best wel leuk. Ik geef hem een knuffel. 'Lou, je bent super!' 'Nee, jij bent super Harry.' Zegt hij lachend terug.

Louis pov.

Harry geeft me een knuffel en zegt dat ik super ben. Ik krijg allemaal kriebels in mijn buik, hij is zo lief en zo leuk. Ik ben zo blij dat ik hem heb leren kennen, hij is de beste. 'Zullen we weer naar je huis gaan Lou?' 'Ja is goed, blijf je weer bij me slapen?' Vraag ik enthousiast. 'Als dat mag.' 'Natuurlijk.' We staan op en lopen weer richting de auto. Harry heeft zijn arm om mij heen geslagen. Als we bij de auto zijn aangekomen, zie ik ineens iemand staan. Als ik goed kijk, zie ik dat het Zayn is. 'Hee Harry.' 'Hee Zayn.' 'Hee homo.' Zegt Zayn tegen mij. 'Zayn flikker op.' Zegt Harry. 'Hoe gaat het met je Harry?' 'Het ging goed, maar toen kwam jij.' 'Doe eens aardig tegen mij, Harry.' 'Waarom? Jij kan ook niet normaal doen tegen Louis, dus flikker op Zayn.' Nadat Harry dat heeft gezegd, besluit Zayn weg te gaan. Hij loopt keihard tegen me aan en lacht dan hard.

We zijn weer bij mij thuis. 'Gaat het Lou?' 'Nee, ik snap het gewoon niet, wat is er mis met me, waarom doet iedereen altijd zo tegen mij?' Ik begin te huilen. 'Luister Lou, er is helemaal niks mis met je, al die mensen hebben geen reden om jou te pesten, ik snap ook niet waarom ze dat doen, maar je moet je er niet zoveel van aantrekken. Je hebt mij nu en ik zal er altijd voor je zijn en we gaan samen gewoon heel veel leuke dingen doen.' 'Dankje Harry, je bent de beste.'

I love you (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now