hoofdstuk 25 (einde)

3.1K 119 14
                                    

Louis pov.

We staan voor de deur van Zayn. We bellen aan. Liam doet open en kijkt verbaasd als hij ons ziet. 'Kom binnen.' We lopen naar binnen. Zayn ligt op de bank en kijkt ons ook verbaasd aan. 'Hee Zayn, hoe gaat het?' 'Mja, gaat wel iets beter. Maar wat doen jullie nou hier?' 'Zayn ik wil het oplossen, ik wil dat we gewoon normaal met elkaar kunnen omgaan.' 'Dat is aardig van je Louis en ik vind het een goed idee. Ik zal mijn excuses al vast aanbieden. Het spijt me voor alles, ik weet eigenlijk niet eens waarom ik je ooit heb gepest, je bent gewoon aardig en dat je gay bent maakt ook helemaal niks uit.' 'Dankje Zayn. Ik ben blij dat alles weer goed is tussen ons.'

Harry pov.

'Doeii.' Roepen Louis en ik nog. We sluiten de deur achter ons. 'Ik ben blij dat alles weer goed is.' Zeg ik. 'Ik ook.'

~15 jaar later~

Zayn is getrouwd met Perrie, hij heeft haar 7 jaar geleden ontmoet. Liam is inmiddels ook getrouwd met Lisa. Van Niall heeft niemand ooit meer iets gehoord. En vandaag is de grote dag van Louis en Harry. Al hun vrienden inclusief Zayn en Liam en hij vrouwen zijn overgevlogen naar Dublin. Louis en Harry zijn daar namelijk naartoe verhuisd. Louis en Harry hebben ook een kindje geadopteerd. Het is een jongetje met de naam: Dave.

-------------------------------------------------

Iedereen super bedankt voor het lezen, stemmen en de reacties. Ik hou van jullie. Ik hoop dat jullie dit een beetje een goed boek vonden!! Dit was namelijk het einde.

I love you (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now