hoofdstuk 12 (SMUT)

4.1K 154 31
                                    

Harry pov.

We zijn dus thuis, ik verveel me. Ik heb geen idee wat we kunnen gaan doen. 'Lou wat kunnen we gaan doen?' 'Film kijken?' 'Oké, zet maar iets op.' Zeg ik. Louis loopt naar het kastje wat onder de tv staat en buigt naar voren om een film uit te zoeken. Mijn oog valt meteen op zijn perfecte kont. Wauw. Ik blijf er naar staren. Als Louis een film heeft uitgekozen en aangezet, pakt hij een dekentje en gaat dicht tegen me aan zitten. Hij legt het dekentje over ons heen, terwijl Louis de film aan het kijken is dwalen mijn gedachten steeds af naar Louis' kont. Ik voel dat ik hard word, ik zeg tegen Louis dat ik naar de wc moet en ik loop aan. Op de wc doe ik mijn broek en onderbroek naar beneden en zie dat m'n vriend daar beneden al aardig stijf is. Ik begin mezelf af te trekken.

'Harry, wat ben je aan het doen.' Ik geef geen antwoord. Dan hoor ik de deur opengaan. Shit ik ben de deur vergeten op slot te doen!! Louis loopt naar binnen en blijft met grote ogen staan kijken als hij mij bezig ziet. 'Harry, wat.. Wat doe je?' 'Ahh.. Dit.. Komt.. Door.. Jou Ahh.' Kreun ik. Louis komt dichterbij. 'Door mij?' 'Ja, ahh!' Louis haalt mijn hand voorzichtig van mijn vriend weg en neemt het werk over. 'Oh my god Louis!' Na een paar minuten kom ik klaar over Louis' hand. 'Wil je mij nu ook helpen?' Vraagt hij blozend en kijkt naar beneden. Ik volg zijn blik en zie dat hij een grote bobbel in zijn broek heeft. 'Kom dan lopen we naar je kamer, dan zal ik jou ook helpen.' Zeg ik knipoog naar hem. Als we in de kamer zijn, duw ik Louis tegen de muur en zoen hem. Dan neem ik hem mee naar het bed en zorg ervoor dat hij erop gaat liggen. Ik zit bovenop hem, we blijven zoenen. Ik laat mijn handen over zijn lichaam glijden en stop bij zijn broek, ik maak de knopen los en gooi zijn broek ergens in de kamer. Hij heeft nu alleen nog zijn boxer aan. Ook die doe ik langzaam uit. Ik pak zijn vriend in mijn hand en doe hetzelfde als wat hij bij mij heeft gedaan. Als ook Louis is klaargekomen, geven we elkaar een kus en doen makkelijke kleren aan. 'Harry, dit was geweldig.' 'Klopt Lou, maar ehh dit maken we nog wel een keer af he?' Zeg ik terwijl ik naar hem lach. 'Jaja.' Zegt hij lachend terug. De rest van de dag hebben we films gekeken.

Louis pov.

Harry maakt me echt gelukkig. Ik ben echt blij dat ik hem heb leren kennen. Helaas moeten we morgen weer naar school. Ik ben echt heel bang dat Zayn enzo me gaan slaan, net als altijd, maar ik moet me niet zo druk maken, ik heb Harry nu. Hij zal me helpen.

I love you (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now