hoofdstuk 18

3.1K 128 14
                                    

Niall pov.

Als ik uit ben en thuis op de bank zit, denk ik eens na. Zal ik ooit mijn echte ik aan iemand laten zien? Niemand weet hoe ik echt in elkaar zit. Ik kan moeilijk tegen iemand gaan vertellen... Nou ik ben Niall Horan, ik kom uit Ierland. Ik ben hierheen verhuisd, omdat ik het huis uitgezet ben. Niemand uit mijn familie wil me ooit nog zien, ik heb een tijdje drugs gebruikt en ben verslaafd geweest aan alcohol. Door die verslavingen heb ik slechte dingen gedaan, maar ik ben helemaal van mijn verslavingen afgekomen. Alleen mijn familie wil me niet vergeven, ze willen me nooit meer zien. Ik vertrouw ook niemand meer, omdat ik op mijn basisschool in Ierland een keer aangerand ben door een leraar. Daarvoor wil ik nog steeds wraak nemen. Als iemand nu aardig tegen me doet en vrienden met me wil zijn, doe ik ook wel gewoon normaal, maar later word ik lastig. Omdat ik aandacht nodig heb en niemand me die wil geven. Ik heb dus geen familie meer die van me houdt, daarom zoek ik al mijn aandacht bij mijn vrienden en als die even geen tijd voor me hebben, word ik heel lastig.

Zayn pov.

Ik ben blij dat Niall bij ons op school zit. Ik vind hem echt aardig, misschien kan hij me wel een beter mens maken. Dat zal lastig worden, maar hij is zelf super aardig voor anderen enzo, misschien kan hij me wel proberen te helpen. Ik haat het namelijk van mezelf dat ik mensen pest, met name Louis. Ik weet ook niet waarom ik het doe. Ik heb er niet eens een reden voor, ja Louis is gay, maar ik heb eigenlijk helemaal niks tegen homo's.

Louis pov.

Harry stelt me gerust, ik ben echt blij met hem. 'Harry..?' 'Ja?' 'Ik beloof je dat ik mezelf niet meer zal snijden. Ik vertrouw je, je gaat me helpen. En samen komen we hier doorheen. Het gaat me lukken, maar wel samen met jou!' 'Echt Louis beloof je dat?' 'Ja.' Zeg ik met een kleine glimlach op mijn gezicht. Harry zucht opgelucht, lacht dan en kust me.

-------------------------------------------------

Ik hoop dat jullie het een goed stukje vonden. Dankjewel voor het lezen iedereen!! Jullie zijn geweldig! Ik schrijf bij 5 reacties weer zo snel mogelijk verder. xx

I love you (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now