hoofdstuk 7

4.1K 167 21
                                    

Harry pov.

'Zullen we naar bed gaan?' Vraag ik. 'Ja is goed.' Ik pak Louis' hand en neem hem mee naar boven. We doen onze kleren uit, poetsen onze tanden en gaan dan in bed liggen. Louis komt echt heel dicht tegen me aanliggen. Ik word helemaal warm vanbinnen en het liefste zou ik hem nu zoenen, maar ik doe het niet.

Louis pov.

Ik ga heel dicht tegen Harry aanliggen, hij is lekker warm en ik voel me zo veilig bij hem. Hij is de beste persoon op aarde. 'Slaap lekker Louis.' Hoor ik hem zeggen en dan voel ik dat hij me een kusje op mijn kruin geeft. Ik begin te blozen, maar dat kan Harry nu gelukkig toch niet zien.

Harry pov.

Ik word wakker met Louis in mijn armen. Ik kijk naar hem, hij ziet er geweldig uit, ik snap niet dat hij dat zelf niet inziet en dat mensen hem pesten, snap ik al helemaal niet. Ik aai door Louis' haren. Hij wordt langzaam wakker. 'Hee.' Zeg ik. 'Hee.' 'Zullen we uit bed gaan?' Vraag ik. 'Nee.' 'Waarom niet?' 'Ik vind het fijn hier met jou.' 'Ik ook met jou, maar kom we gaan er uit.' 'Nee.' 'Lou, doe niet zo irritant.' Zeg ik lachend. 'Ik ga er niet uit.' Nu ben ik er klaar mee, ik begin Louis in zijn buik te kietelen, hij begint keihard te lachen. 'HARRY STOP!' 'Nee.' Zeg ik plagend. Ik zit nu bovenop hem en blijf hem kietelen. 'Stop!' Roept Louis nog een keer, ik besluit te stoppen. Ik zit nog steeds bovenop hem, ik kijk hem lachend aan.

I love you (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now