hoofdstuk 13

3.5K 147 16
                                    

Louis pov.

Ik word wakker gemaakt door Harry, hij woont eigenlijk sinds kort gewoon bij me. 'Schatje, wordt wakker, we moeten naar school.' Ik mompel en stap uit bed. 'Ik heb ontbijt voor ons gemaakt.' Zegt hij lief. 'Dankje schatje.' We lopen samen naar beneden en eten het ontbijt op. Daarna doen we de rest.

Harry pov.

'Zullen we met mijn auto gaan Lou?' 'Oké.' We lopen naar buiten en ik ga achter het stuur zitten, Louis zit naast me. Ik zie aan zijn gezicht dat hij bang is. 'Lou, het komt wel goed liefje.' Hij zegt niks terug. Ik leg mijn hand op zijn bovenbeen. Na een paar minuutjes zijn we er al. We lopen samen naar het lokaal waar we het eerste lesuur zitten.

~In de pauze~

'Lou ik moet even naar de wc, blijf je hier?' 'Ja ik blijf wel even hier, kom je wel snel terug?' 'Ja tuurlijk.' Ik loop meteen aan. Als ik klaar ben en mijn broek dichtrits, hoor ik een harde schreeuw. Shit Louis.. denk ik bij mezelf. Ik ren terug naar de aula. Ik wring mezelf tussen de menigte en ja hoor ik zie Louis voor mijn ogen in elkaar geslagen worden door Zayn. De hele menigte staat te lachen, niemand doet iets. Louis ligt bebloed op de grond te huilen. 'GA OPZIJ!' Schreeuw ik. Ik duw iedereen aan de kant. Ik schop Zayn keihard in z'n zij. Ik sla dan met mijn vuist in zijn gezicht. 'OPROTTEN ZAYN, GA WEG!' Schreeuw ik op mijn hardst. Zayn loopt weg samen met Liam. Ik zie dat hij een blauw oog heeft en een bloedneus, het boeit me niks. De menigte gaat ook langzaam weg. Ik kniel neer bij Louis. 'Lou.. Lou gaat het? Lou zeg alsjeblieft iets.' Ik aai hem door zijn haar, ik til hem voorzichtig op en ren met Louis in mijn armen naar mijn auto. Ik leg hem voorzichtig op de achterbank. Ik rijd zo snel als ik kan naar het ziekenhuis.

I love you (Larry Stylinson)Onde histórias criam vida. Descubra agora