SimoneaFilipova

317 43 0
                                    

Dnes nebudem začínať veľkým predstavovaním príbehu ani vložením anotácie k príbehu. Prejdem pekne k príbehu, o ktorý sa chcem dneska s vami podeliť.

Príbeh The Crown, vás hneď na začiatku zaujme svojim štýlom rozprávania a tiež aj témou, o ktorej rozpráva. Síce má len niekoľko častí, takmer okamžite vás vtiahne do víru kráľovských intríg a bojov o trón (dá sa to tak povedať). V prvých kapitolách sa dozvedáme niečo zo života mladého princa, následníka trónu, Carliyela. Čo môže byť pre čitateľa trochu nezvyčajné(ak na to nie je zvyknutý pri iných príbehoch), je rozdelenie jednej kapitoly do niekoľkých častí. Vďaka tomu autorka neusekáva dej a neukracuje tak čitateľa o zážitok. Mnohým by sa zdalo, že príbeh začína pomerne drasticky, no niet sa čomu veľmi čudovať, keďže život kráľovského syna nie je práve najľahší. Predpokladám, že príbeh sa bez takýchto udalostí nezaobíde, pretože jedna koruna riadi všetko. Na druhú stranu netvrdím, že sa neobjavia aj scény romantickejšieho nádychu. Avšak stále neodporúčam čítať tím, ktorí veľmi nemusia bičovanie, tresty smrti a podobné veci.

Na svojom profile máš aj ďalšie dva príbehy, ktoré však nepatria k fantasy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na svojom profile máš aj ďalšie dva príbehy, ktoré však nepatria k fantasy. Prečo si sa teda rozhodla napísať dielo v tomto žánri?

Pretože fantasy je môj najobľúbenejší žáner a chcela som už dlhšie napísať niečo takéto.

Princ Carliyel svojim výzorom tak trochu pripomína anjela. Aké máš s ním plány? Bude on následníkom na tróne?

Boh mu žehnaj. Len to poviem :D Ale tak áno, on bude kráľom. Len dovtedy amen tma asi.

Prezradíš nám aj čo máme od tvojho príbehu očakávať? Zmení sa do jemnejšej formy, alebo ostane v takejto podobe?

Čo očakávať? Krv, zradu, viac krvi... bude to o dosť temnejšie. Dlho už nevyšla ďalšia kapitola, pretože je to všetko ešte v takom progrese a snažím sa to urobiť kvalitne, aspoň v rámci možností.

Bude The Crown len jednoduchšou záležitosťou, alebo z toho plánuješ spraviť aj sériu?

No, zatiaľ mám plán na jednu knihu, ktorá by tiež nemala byť najkratšia. To sa rozhodnem asi potom. Podľa toho či na konci nechám nejaké veci otvorené, alebo nie.

Plánuješ do budúcna napísať aj iný fantasy príbeh, alebo The Crown ostane jediným fantasy dielom na tvojom profile?

Áno plánujem, vlastne už píšem, ale nebudem to vydávať dokým to nebude napísane celé dokonca. Bude to niečo úplné iné než The Crown, to je asi jediné čo poviem. No a, "mocinky mágie!!!" Hh 

Sprievodca svetom FantasyWhere stories live. Discover now