Serra ✩

526 50 5
                                    

Öncelikle Serra'ya teşekkür ederim.

İyi okumalar! 

Sen Kimsin Serra?

Ben Serra. :) 16 yaşındayım. Bursa'da yaşıyorum. Aslen göçmenim her taraftan ve bununla her zaman övünüyorum :) Kız lisesine gidiyorum. Dalga geçenlere sesleniyorum; çok mutluyum. :)) Hep kahkaha atarım, mutluyumdur. İnsanlar beni uzmedigi sürece. :)

 ☛Gerçekte nasıl birisin?

Gerçekte ben .. Burdakinin aksine daha sevimli bir insanımdır . İnsanlarin beni üzmesinden bıktığım için kullandığım soğuk bir maskem var.

Aşk olarak. Aşka inanmıyorum. Aşk diye bir şey yok bence sadece karşılıklı sevgi var :)Dost... Dost kelimesinin anlamı her şey demek bence .. Senin hayatın olan insanlar demek . Sevgilin senin hayatın olmuyor aslında dostun senin hayatın oluyor :) Karmaşık bir insanım ben ya.

Yazarken ilham kaynağın ne olur?

✩Düşünürken kendimden korktum, çok karamsar bi insanım nedense .. Mutlu şeyler yazamıyorum .. Kötü şeyler mutsuz sonlar .. Yok kız öldü vuruldu kaçırıldı.. Hep böyle .. Sanırım ilham kaynağım; okuduğum sonu mutsuz biten kitaplar :)

Wattpad'teki yazarlar ve senin okuyucuların hakkında ne düşünüyorsun?

Eski hesabımda severek yazdığım bir kitap vardı .. O kitabımın okuyucuları varya benim hayatımdı ♡

Hani yazdıkları her harfin değerini anlayabiliyorsun .. Hepsi cok özel ♡Burada ciddi manada özentilik var .. Tutulan bir hikayenin ana duygusunu calıp olayi evirip çevirip kendi hikayesi yapiyolar ..Her hikayeye yapıya saygım sonsuz ama en katlanamadığım sey emek hırsızlığı..Okuduğum bir kaç hikayem var onlarla mutluyum :)

Gerçekte ne tür kitaplar okursun? Ayrıca gerçekte hangi yazarların kitaplarını okumayı seviyorsun?

Eee aslında fantastik okumaya bayılıyorum :) Bunun yanı sıra mutsuz biten aşk hikayeleri ♡ Ve intikam - Polisiye romanları ♡

Yazar olarakta

Fantastik : jennifer L. Armentrout

Aşk : Canan tan ve ilgin olut

Polisiye : John Hart

Bana vaktini ayırıp sorularımı cevapladığın için teşekkürler Serra :)

Asıl ben teşekkür ederim. :) 

Sen Kimsin? ✎Where stories live. Discover now