Hilal ✩

208 17 2
                                    

Öncelikle  Hilal'e teşekkür ederim.

İyi okumalar! 

Sen Kimsin?

Hilal Ercanlar.16 yaşındayım normalde lise 2'de olmam gerek ama sınıfta kaldıımm.Gerçi buna üzülmüyorum çünkü sınıfta kalmam sayesinde çok güzel şeyler geldi başıma.Ayrıca şuan hiç zayıfımda yok.Kısaca iyiki sınıfta kalmışım diyorum. :D Herneyse son olarak Şanlıurfalıyım İstanbulda yaşıyorum ve ikizler burcuyum. :) Koyu Galatasaraylıyım.

Gerçekte nasıl birisin?

Aslında gerçekte burda olduğumdan çok daha farklı biriyim.Mesela burda herkesle çok rahatça konuşurum ama gerçekte sessiz utangaç biriyimdir.Çok cana yakın samimi fazlasıyla arkadaş canlısıyım ama utangaçlığımdan dolayı bunu gösteremiyorum.Sadece çok yakın olduğum arkadaşlarımla rahatça eğlenebiliyor konuşabiliyorum.Onların yanında bütün çılgınlıkları yapabiliyorum.Onun dışında aynı sınıfta olduğum kişiler bile olsa 2 kelime konuşurken heycanlanıyorum.Ama dediğim gibi çok cana yakınım hemen herkesle iyi anlaşırım.

İnsanları dinleme konusun da ise hiç iyi değilimdir.Dinlerim,dinlerim bir süre sonra sıkılırım böyle.Aslında dinlemek isterim ama çok çabuk sıkılıyorum hemen konuyu değişiyorum.Karşımdaki kişiyi daha tanımamış olsam bile çok çabuk güvenirim bu yüzden çok kaybetmişimdir. Aşk konusuna gelirsek ben böyle çok çabuk aşık olan vazgeçen biri gibiyimdir.6 ay önce şundan hoşlanıyom 6 ay sonra bundan falan öyleyimdir.Ama öyle değişenler sadece hoşlantıdır bir hevestir ben abartmışımdır yani ama şuan sevdiğim birisi var ve ondan vazgeçmeye hiç niyetim yok. Herşeye çok çabuk sinirlenen ama çok çabukda mutlu olan biriyimdir.En ufak birşeyde ağlarım ama en ciddi anlarda gülebilirimde.Öylede dengesiz biriyim işte :D

Peki, yazarken ilham kaynağın ne olur?

Genelde bir bölümü yazmaya başlamak için en az 4-5 saat düşünüyorum.Çünkü gerçekten hikayemin devamının güzel olmasını istiyorsam temellerini iyi atmam gerekir.Hikayemi yazarken başka hiçbirşey düşünmem.Şarkılar falan beni iyi motive eder ama bu hikayeyi yazarken kafamı karıştırıyorlar.Bu yüzden hikayem bitene kadar hiçbirşeyle hiçkimseyle ilgilenmem.Hikayeyi yazmaya başlamadan öncede birkaç kitap okurum.Cümleleri daha yalın daha güzel şekilde kurabilmek ve kurguyu daha iyi aktarabilmek için gerekli olur bu.Ya evdeki kitaplardan okurum ya da burdaki hikayelerden okurum.Okudukça daha çok fikir gelir aklıma.Son olarak hikayemi yazarken asla başkalarına danışmam.Hani yardım isterim ama temeli kendim oluşturmayı tercih ederim.

Peki, Wattpad'teki yazarlar ve senin okuyucuların hakkında ne düşünüyorsun?

Wattpad'teki yazarlar gerçekten muhteşemler ya.Yani aralarından bazılarının yazar oldukları hakkında şüpheliyim. :D O derece iyi olanlar var.Hem ben bu kadar yetenekli insanların daha çok yükselmesini istiyorum.Bence imkanları varsa kitap çıkarmalılar ki ben şahsen hikayem çok beğenilse bunu yapacağım.Okuyucularıma gelecek olursak.Benim daha önceki hikayemde şimdikinden daha çok okuyucu vardı ve hepsi gerçekten çok harikalardı.Şimdiki hikayem yeni olduğu için pek okuyucum yok eski okuyucularımı kaybettim.Ama şimdikiler de benim için yeterli.Hem ben aynı başarıyla devam edersem tekrardan harika okuyucular kazanacağıma eminim.Hepsi çok anlayışlı,yardımsever,samimi insanlar burdaki ortamın aileden farkı yok. :)

Peki, gerçekte ne tür kitaplar okursun? Ayrıca gerçekte hangi yazarların kitaplarını okumayı seviyorsun?

Ben genel olarak kitapları türlerine göre değil konularına göre ayırırım yani kaliteli olsun türü farketmez.Doğrusunuda söylemek gerekirse şimdiye kadar pek kitap okumadım.Kitap hevesim 1 yıldır falan başladı ve 150 kitaptan oluşan bir listem var.Şuan bunlardan 20 tanesini alabildim sadece ama hepsini almayı umuyorum. :D Yazar olarak mesela Debbie Macomber muhteşem gerçekten kitaplarını yürekten yazıyor.Onun dışında sevdiğim yazarlar varda dediğim gibi kitap okumaya yeni yeni başladım bu yüzden özellikle seçtiğim pek yazar yok ama bildiklerimin hepsini seviyorum. :)

Pekala. :) Bana vaktini ayırıp sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim ^^ <3

Asıl ben teşekkür ederim benim için büyük bir zevkti. :) <33

Sen Kimsin? ✎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin