Sultan ✩

104 9 2
                                    

Öncelikle  Sultan'a teşekkür ederim.

İyi okumalar! 

Sen Kimsin?

Ben Sultan Mulhan. Kumral, yeşil gözlü, çok gülen, sevmediği insanlara veya tanımadığı insanlara çok soğuk duran ve kahkaha atarken birden kolaylıkla sinirlenebilen biriyim.

Gerçekte nasıl birisin?

Gerçekte söylediğim gibi çabuk sinirlenen çok gülebilen ama gnel olarak soğuk biriyim bu da ayrı bir konu :))

Peki, yazarken ilham kaynağın ne olur?

İlham kaynağım başta kendi hayal gücümdü fakat wattpad te kitap okumayı arttırdıkça daha iyi yazmaya daha çok özen göstermeye başlaım ve ilham kaynağım Büşra (busrakck) oldu onu çok sevmeye başladım kurgularını asla çalmam ama edbiyatı önceden aciyordum fakat şu an onun sayesinde aşığım.

Peki, Wattpad'teki yazarlar ve senin okuyucuların hakkında ne düşünüyorsun?

Benim okuyucularım henüz çok değil fakat ben seni seviyorum hikayemde ki o ufak topluluğu bile bir aile olarak görüyorum ve okuyuclaımı ailem gibi görüp iletişime geçmeyi seviyrum beni eleştirmeleri hoşuma gidiyor açıklarımı kapatıyorum fakat ağır eleştiri yapanlar oluyor ve bana değil arkamdan ama kişiye özel değil topluca insanların arkasıdan laf ediyorlar bu tarz hikayeler var ve bu beni üzüyor ama genel olarak wattpad i seviyorum çok hoş hikayelr var ve bence hikaye yazarak kendimizi ve hayal gücümüzü geliştiriyoruz.

Peki, gerçekte ne tür kitaplar okursun? Ayrıca gerçekte hangi yazarların kitaplarını okumayı seviyorsun?

Gerçekte her tarz okurum sadece bazen korku okumadan önce tereddüt ederim stephenie meyer ın alackaranlık serisine hayranım john green aynı yıldızın altında ve veronica roth dıvergent serisini çok seviyorum.

Pekala. :) Bana vaktini ayırıp sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim! x

Asıl ben çok teşekkür ederim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 18, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sen Kimsin? ✎Where stories live. Discover now