Selin ✩

169 14 0
                                    

Öncelikle  Selin'e teşekkür ederim.

İyi okumalar! 

Sen Kimsin?

Adım Selin, ama işte genelde bana Selly, Sel, Selo, Selocan gibi lakaplar takarak adımı benden uzaklaştırırlar. 17 yaşındayım artık 18 olmayı bekliyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Yani şöyle anlatayım biraz garip bir yaşantım oldu. Çifte vatandaşım bunu bilmeyenler var. Almanya'da doğdum fakat Alman eğitimi almadan orada yaşadık. Az çok tabii yine de var fakat Türkçe eğitim aldım. Öyle işte tipik bir kızım, fazla değişken bir şey yok :)

Gerçekte nasıl birisin?

Valla burada beni nasıl tanıyorsanız gerçek yaşantımda da o tiptenim. Doğal olmayı her zaman seven insanım ki bunun içinde makyaj veya hal ve hareketler ön plana çıkıyor.

Kıskanç, sinirli, soğukkanlı bir insan olarak genelde beni 'kötü kızımız' tabirinde yorumlarlar. :D Bunu genelde bizim okuldakiler ve çevremde olan insanlar söyler ama asla öyle 'kötü kız' imajına bürünmek istemem, her zaman insanlara iyilik eden, yardımı seven bir kızım ve olmaya devam edeceğim. Sonracıma işte başta Rihanna olmak üzere her ünlüyü seven bir kızım ki Rihanna'ya olan ilgimi genelde burada herkes bilir. Evde deli gibi hafta sonları müzik dinleyen, aile bireylerinin kafasını şişiren şımarık bir kızım. İşin şakası tabii. -şımarık- hah. :)

Peki, yazarken ilham kaynağın ne olur?

Ruh halim..

Yani eğer o gün gerçekten üzgünsem belki kafa dağıtmak için yazı yazarım, çok mutluysam belki mutluluğum adına yazı yazarım. Zaten bu günden güne değişiyor.

Bazen de müzik. Bazen değil hatta her zaman. Müziksiz yazamam. Hani derler ya sessiz bir ortam her zaman iyidir diye. O benim için geçerli olmuyor işte, her zaman aklımın bir köşesinde duran müziği açar ona göre aklımdan geçenleri yazılara dökerim ki bu her zaman fazlasıyla iyi oluyor.

Peki, Wattpad'teki yazarlar ve senin okuyucuların hakkında ne düşünüyorsun?

Yazarlar... Bilmem ki daha önceden hiç düşünmedim ama bazıları kendi hikayesinin beğenmediğini her zaman kötü yazdığını falan düşünüyor ona gerçekten çok kızıyorum. Aslında hiçbir yazar kötü yazmaz, sadece anlatış biçimi diğer yazarlara ve okuyuculara göre farklıdır. Ama bunları anlayamıyorlar.

Okuyucular hakkında ise bazıları gerçekten insanları sıkıyor diyebilirim. Hani bölüm üstüne bölüm istemeleri, her zaman tehdit mesajları atmaları gibisinden bazen bizi de yordukları oluyor ama tabii ki onları seviyoruz tüm yazarlar olarak.

Peki, gerçekte ne tür kitaplar okursun? Ayrıca gerçekte hangi yazarların kitaplarını okumayı seviyorsun?

Açıkca söylemek gerekirse fazla kitap okuyan bir insan değilim. Yani zamanımı kitap okuyarak geçirmem. Bilemiyorum sevemiyorum bazen sıkıcı geliyor. Ama eğer bir kitap okumak istersem bu her zaman dizüstü edebiyat oluyor. Son zamanlarda gündemde olan isim 'Ahmet Batman' gerçekten harika bir yazar. Başka yazarlar ile pek ilgilenmem dediğim gibi bir ton dizüstü edebiyat kitabım olsun hepsini okurum. :)

Pekala, bana vaktini ayırıp sorularımı cevapladığın için teşekkürler Selly! x

Asıl ben teşekkür ederim. :)

Sen Kimsin? ✎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin