Ecem ✩

198 22 4
                                    

Öncelikle  Ecem'e teşekkür ederim.

İyi okumalar! 

Sen Kimsin?

Öncelikle adım Ecem, 14 yaşındayım,İstanbul'da yaşıyorum ve liseye geçmek için hazırlanıyorum.

Gerçekte nasıl birisin?

Kalabalık ortamlarda eğer samimi davranışlarım hoşnut bulunmazsa,o zaman asosyal kimliğime bürünür ve sürekli olarak kitap okurum. Hayal kurarım. Duygularımı çok çabuk yaşarım,çabuk duygulanıp ağlarım çabuk sinirlenirim ve o kadar da gülerim.

Peki, yazarken ilham kaynağın ne olur?

Yazarkenki ilham kaynağım temel olarak müzik ve sevdiğim insanlar. Mesela yazarken çoğunlukla karışık bir listem vardır,onu dinleyerek çağırırım bu ilham perilerini. İzlediğim videolar bana çok fazlaca ilham verir. Mesela PewDiePie'ın koyduğu bir videodan koca bir kitabın kurgusunu çıkabilirim. Ana ilham kaynağım kesinlikle o ve Katy Perry. Aynı zamanda okuduğum kitaplar da benim ilham kaynağım. Okuduğum 1 sayfa bile o kadar etkili ki...

Peki, Wattpad'teki yazarlar ve senin okuyucuların hakkında ne düşünüyorsun?

Watty'de hikayelerini okuduğum insanlar kesinlikle yazdıklarını önemsiyorlar.Okuduğum hikaye sayısı az ama özenle yazılmış. İngilizce ya da Türkçe fark etmiyor, kurgusu düzgün olan her kitap benim için çok güzel. Şu an başlamayı düşündüğüm ama zamanımın olmadığı bir kitap var: Yabancı. En yakın zamanda başlamak istiyorum.

Okuyucularım tek kelimeyle harikalar. Yayınladığım her şeyde bana destek verenler de var, sabırla yeni bölüm de bekleyenler de. Onları çok seviyorum, bu kargaşa içinde benim moralimi düzeltebiliyorlar. Buradaki Watty hayatım o güzel insanlara bağlı. Onlar beni 1. sıralara kadar çıkartıp haftalarca orada kalmamı sağlıyorlar. Onları çok seviyorum.

Peki, gerçekte ne tür kitaplar okursun? Ayrıca gerçekte hangi yazarların kitaplarını okumayı seviyorsun?

Gerçekte elime geçen her şeyi okurum aslında ama daha çok fantastik ve polisiye kitapları severim. Yakın bir arkadaşım sayesinde Sherlock Holmes kitaplarına iyice bağlandım. 2-3 yıldır Gece Evi okurum. Türk yazarlardan İpek Ongun'un ve Gülten Dayıoğlu'nun neredeyse bütün kitaplarını okumuşumdur. Gülten Dayıoğlu'nun imza gününe gitme şansım olmuştu ve onunla da tanışmıştım. O zamandan beri yazarlığa daha yüce bir şekilde bakıyorum. Yazarlık sadece para için değil milyonlara düşüncelerini açıklamak için de iyi bir yol.Yabancı yazarlarda P.C ve Kristin Cast'in bütün kitaplarını severim. Suzanne Collins de iyi bir ilham kaynağıdır benim için. Açlık Oyunları serisine gönülden bağlıyımdır.

Pekala. :) Bana vaktini ayırıp sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim! x

Ben teşekkür ederim <3

Sen Kimsin? ✎Место, где живут истории. Откройте их для себя