TIZENNYOLC

2.7K 171 24
                                    

~Niall Horan~

-Szép jó napot mindenkinek! - nyitottam be a stúdió ajtaján vigyorogva.

Viszon egyből lefagyott a vigyor az arcomról. A látvány ami fogadot, hogy is mondjam...
Harry félig a kanapén, félig a földön fekve nyavajgott. Louis körbe - körbe rohangált, miközben azt ordította, hogy "MOST". Liam a sarokban ült és bámult ki a fejéből. Paul meg csak tátott szájjal nézett rájuk...vörös fejjel.

-Mi van ma mindenkivel? Niall elkezd hisztizni, hogy megsérült a barátnője.. nagynehezen elengedem, erre visszajön vigyorogva. Harry azért hisztizet, mert nem is hisztis, most meg nyavajok, hogy unatkozik és lábat akar nyalni. Louis azért nyavajog, mert baszhatnéka van. Bazki..keress valakit, vagy nézzél pornót, és vezesd le magadon, vagy mit tom' én. Liam meg csendbe van..túl csendben. Valamiben sántikálsz... Hallgatlak! - tikkelt rá Paul. De komolyan...tikkelt!!

-Miért is sántikálnék valamiben? Baj, ha csendben vagyok, és várom, hogy azok az idióták - itt biccentett Harry-ék felé - abbahagyják és kezdjük a próbát? - nézett rá mosolyogva. Mosolyogva.. Valamit tényleg titkol. 

-Khm..megjöttem. - ismételtem magam.

-Niall. Most jelenleg leszarom. Oké te és Liam menjetek haza.. Harry és Louis! Veletek beszédem van! -ordította teli torokból.

-Paul, koncertünk lesz... - szólalt meg Liam.

-Menjetek már innen! - ordította. - Úgy érzem, mimtha valamit elfelejtettem volna... Basszus kell valaki Niall helyet a koncertre..

-Paul.. ITT VAGYOK BASSZUS!! - pattantam elé.

-Te meg mikor jöttél? - nézett rám döbbenten. És mivan Emily-vel?

-Paul... Áh, mindegy. Hagyjál. Melyik számmal kezdünk először? - tértem a tárgyra.

-Nah végre valaki aki normális. Gyere menjünk arrébb, hogy halljuk egymást is. - húzott a szoba másik részébe. - Akkor először is.. Elhúzódik a koncert.. Mert az utánatok lévőek nem tudnak eljönni. Ezért az elején énekeltek, táncoltok, hülyéskedtek. Szóval adjátok magatokat. Utána beszélgettek a rajongókkal, és képeket is csinálhattok. Eddig értve?

-Ahan. - biccentettem.

-Rendben. Az első dal a Steal My Girl, utána a You and I...stb...

Mindent alaposan megbeszéltünk Paul-lal, és a végére már a többiek is abba hagyták amit eddig csináltak. Engem és Liam-t hamarabb elengedett, mert mi jó kis fiúk voltunk.

-Mivan Emily-vel? - kérdezte csendesen Liam.

-Jah, kiderült, hogy nem őt ütötték el. Egy harminc éves nénikét, aki meghalt.

-Akkor Emily-nek semmi baja. - bólintott mosolyogva.

-Liam?

-Nialler? - nézett rám kíváncsian.

-Mi van veled?

-Semmi. Nem fontos. Majd elmondom, ha úgy van. De siessünk mert nem sokár kezdődik a koncert.

-Bazki. Akkor oda menjünk ne haza! - ordítottam. Hogy minek? Nem tudom..jól esik.

Liam megfogta a karom és elkezdett futni, miközben húzott maga után. 10 perc futás után a helyszínre érkeztünk.
Átöltöztünk, hülyéskedtünk..mint mindig, majd írtam Em-nek, hogy most kezdünk. Vártam, hogy vissza írjon de nem. Egy kicsit megijedtem, mivel egyből vissza szokott írni vagy látja, de most nem. Már majdnem sikerült felhívnom, mikor valaki kikapta a telefont a kezemből, és a színpad felé kezdtek ráncigálni. Hátra néztem és Paul intett, hogy siessek..kezében a telefonommal..
Hát akkor kezdjük..

Messenger beszélgetések /One Direction/ ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon