Köszönet nyilvánítás

1.6K 58 7
                                    

Sziasztok! Szóval nem is húznám a szót...elkezdtem.❤

Először is: Személy szerint erre a könyvemre vagyok a legbüszkébb.   Nagyon megszerettem a szereplőket is. Szóval az eleinte nem így álltam az egészhez. Úgy voltam vele, hogy valamit elkezdtek írni és aztán majd lesz valami. Azt hittem, hogy ennek a művemnek is ott lesz a helye, ahol a legtöbb elkezdett "könyvem" van. A kukában. De nem. Ő kint marad itt. 

Első sorban szeretném megköszönni NEKTEK! ❤❤❤ Hogy támogattatok! Nagyon jól esett! Köszönöm, hogy az elejétől a végéig követtetek. rengeteg embert ismertem meg és lettem jóba. Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzéseket! IMÁDLAK TITEKET!❤❤❤

Nem emelek ki senkit, mivel nem szeretnék senkit sem megbántani!
Ha valaki magára ismer, akkor annak örülök.

Az egyik rész végén ott volt egy ilyen mondat, amit én írtam. "Nem vagyok a toppon ma". Az egyik olvasóm, aki a barátnőm lett és napi szinten beszélünk megkérdezte anno, hogy mi a baj. Ekkor a szívembe zárta magát.

Köszönöm mindenkinek a csodás szavakat, amikkel önbizalmat adtatok nekem!❤ Tudni kell rólam, hogy én tényleg egy önbizalomhiányos lány vagyok. TI, rengeteg önbizalmat adtatok nekem, amiért sose leszek elég hálás. ❤❤

Köszönöm, akik személyesen támogattak és mindig itt voltak velem!❤❤

Köszönöm a Wattpadnak is, mert ha nem lenne Wattpad, akkor egy csomó embert meg sem ismerek!❤

Köszönöm egy olyan személynek is, akivel nagyon rosszba vagyok most. De sokag támogatott. Mindig gratulált nekem, sőt szerintem jobban örült neki, mint én. Szóval köszönöm neked is!

Köszönöm, a díjakat is, amiket eddig ehez a " könyvhöz" kaptam.

Köszönöm, a sok pozitív visszajelzést!

Köszönöm, hogy a  funfiction kategóriában 7. helyezés most jelenleg!

Köszönöm, Paul-nak, hogy úgy vigyázott a srácokra, mintha a saját gyerekei lennének.

Köszönöm a One Direction-nak, mivel nélkülük, nem jött volna lérte-e "könyv".

A végén belekerült Zayn Malik, aki régen bandatag volt, csak kilépett. Szeretett a fiúkkal együtt dolgozni, de neki jobban bejött a szóló. Én elfogadtam. Nem hagyhattam ki. Úgy éreztem, muszáj bele szőnöm a történetbe!

Köszönöm, hogy velem voltatok! Nagyon szeretlek TITEKET!❤❤

Sziasztok!

~Viksu1~

Messenger beszélgetések /One Direction/ ✔Where stories live. Discover now