16.Fejezet: Hibátlan

2.2K 304 50
                                    

 <>Eren Szemszög<>

 -Most miért dobog ilyen gyorsan a szíved? És mi ez az óriási kavar a fejedben?  

-Huh?..

Közelebb lépet és felhúzott a földről, a karjaival tartott hogy ne essek vissza és a szemembe nézett, megint... pont mint akkor... a szemembe néz, az arcomon érzem a lélegzetét.

-Most... még gyorsabb..

A mondatába belevörösödött a fejem... olyan mintha átlátna rajtam... de én tőle csak a színtiszta nyugodtságot látom...

A szívem rohamosan gyorsult én pedig szaporábban vettem a levegőt ahogy a tekintete áthatolt rajtam.

Nem válaszoltam neki... a szívem mélyén tudtam hogy milyen választ akar hallani... és én is tudtam hogy pontosan azt akarom adni. 

-Eren...

Teljesen összezavar ez a dolog... ő miért ilyen nyugodt? Ezek után hogy tud ennyire nyugodt maradni?

-Eren, válaszolnál a kérdésemre?... Miért ilyen gyors a szíved?-Az egyik kezét a mellkasomhoz tette és a szívemnél otthagyta... így már érezhette is a saját kezével a szívem lüktetését.

Szótlan voltam, megint. Ő pedig a szabad kezét az arcomra vezette fel, nem ellenkeztem, nem tettem semmit csak bámultam őt. 

Éreztem hogy mit akar... tudtam hogyha nem teszek valamit akkor az a dolog... megtörténik ami a múltkor elmaradt... ha ezt tudom.. akkor mégis miért nem teszek semmit? Miért nem lököm csak el? Miért nem taszítom őt el magamtól és miért engedem hogy csak egy kicsit is hozzámérjen? Összezavar...de annyira tudni akarom... mi az... milyen érzés mikor valaki ezt teszi velem... és az is érdekel hogy milyen lenne ha ezt ő tenné...

Az ujjaival végigsimított az arcomon... majd a számon is. Mikor a számhoz ért én kis résnyire nyitottam azt. Ő közelebb lépett a mellkasunk már majdnem összeért.

A szemeimmel már már majdnem könyörögtem érte hogy tegyen már valamit... lehet hogy az agyam nem akarta ezt nagyon, de a többi részem szerette volna.

Levezette a kezét az arcomról és az egyikkel átkarolt a másikkal óvatosan megfogta a fejem hátulról és maga felé kezdte húzni. Ő pipiskedve közelített felém, lehunyta a szemeit én is az enyémeket. Vártam hogy az ajka az enyémmel találkozzon. Már éreztem hogy az enyémhez ért, a nyelvével végignyalt a számon, majd bebocsájtást kért... megadtam neki. A körmeit végighúzta a tarkómon amitől megborzongtam. Az egész szám igyekezte felfedezni, majd a nyelvével az enyémet masszírozta.

A szívem majd kiugrott a helyéről. Ez az érzés túl új volt... és túl jó... és olyan volt mintha évekig is eltartott volna... az a kellemes érzés kapta el a testem. Egy idő után az ajkaink elváltak egymástól. Ő ismét a szemeimbe nézett, látta a bizonytalan arcom, amint szaporán veszem a levegőt.

Felnéztem rá... az arcára ami egy csepp érzelmet nem árul el... még mindig a színtiszta nyugodtság... így igaz... semmi hiba, semmi törés... nem látok át rajta, ő pedig igen rajtam.

Látja a kezeim remegését, látja a félelmet a szemembe.... és a vágyat amit magam elöl is rejtegetek... a vetélytársam.... nem szabad ezt. Nem szabad ilyen érzéseknek előtörniük... ő az ellenségem. Akit le kell győznöm... de ha ez tovább folytatódik akkor nem leszek képes ezeket elzárni magamban... kérlek... ne nézz ilyen szemekkel rám... nem akarok beléjük nézni... ez csalás! Nem tudok ellenállni a tekintetének.

Két kezet érzek magam mögött. Az ő kezei azok... érzem ahogy magához húz, és az arcom a mellkasának nyomódik. És a szíve... a szíve... gyors!... Neki is gyors! Itt a hiba... az egyetlen... ami elárulja a benne lévő érzelmeket! Ő hazudhat nekem.. hogy ilyen nyugodtságot áraszt. De a szíve! A teste... reagál mindenre amit teszek... pont mint nekem. Csak nekem a lelkem is árulkodik ilyenekről... 

Az egyik pillanatban még a kezeiben voltam.. a másik pillanatban viszont az ágyamon. Én meredtem a falra ő pedig kisétált a szobából... szó nélkül.. miért?...


(Köszi hogy elolvastad ha tetszett iciripiciri csillag azaz vote meg egy vadkacsa. A véleményed is örömmel fogadom--- kacsacsőr három--> <3 /XD/ További jó kacsasimogatást khm olvasást és cép napocskáááát / holdacskááát )

 A véleményed is örömmel fogadom--- kacsacsőr három--> <3 /XD/ További jó kacsasimogatást khm olvasást és cép napocskáááát / holdacskááát )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ℑ𝔫𝔱𝔢𝔯𝔫𝔢𝔱 𝔏𝔬𝔳𝔢𝔯𝔰 [Bᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now