39.Fejezet: A legmagasabb pont

1.3K 183 8
                                    

  Már nincs sok időnk.. nem pihenhetünk sokáig... a vihar... a túloldalon ide is elér majd... és órák múlva a világból már semmi nem lesz.. ha egy kicsit kipihentük magunk.. indulnunk kell... és meg kell találnunk Asoryt, és Diahrt... és ha igaz az.. hogy Eren is világalkotó.. akkor ha megmarad az ereje.. és ha Asory meg is hal... akkor ő is átveheti a helyét! Diahrt.. pedig megöljük!  

Levi Szemszög

-Eren, Készen állsz?

-Igen! Indulhatunk!

Asory Szemszög

-Még mindig azt hiszed hogy képes leszel kibírni? Mond.. Asory nem szorongatja már a kis lelked a halál?

-Nem.. Diahr.. nem. Még bírom.. Ráadásul nem tudom látod-e... de Erenék épp alattunk állnak.. a fánál vannak.. a fa egy alacsonyabb szintjén.

-Ohh valóban.. és vajon tudják hogy ide kell jönniük?

-Igen... tudják, mert már adtam nekik egy jelet! Múltkor.. a jelek amiket az égre írtam... az az volt.. hogy 

"A világ legmagasabb pontján, keressétek a kiutat."

-Heh.. és szerinted tudják hogy ez az?

-Igen... tudják... tudni fogják... mivel Erent én választottam.. még ha akkor nem is emlékeztem semmire.. akkor is én választottam.. Pont mint ahogy engem Ymir...

-Milyen naiv vagy... ha tudják is hogy ez az a hely.. mégis hogy jutnak majd fel? Elfelejtetted? Őrzik ezt a helyet...Mirror, Yura, Fallen, Murky... és még Sadies is... bár ő ki tudja merre van?.. .Az adminok dolga, őrizni ezt a helyet is.

-Akár őrzik akár nem... ide fognak jutni...és, majd eldől hogy Eren mit választ... a saját kezébe veszi a munkám... és meghalok, majd újjá születek valahol.. vagy vissza ad nekem mindent, és ő hal meg...

-Túlságosan kölyök még... tuti hogy vissza fogja juttatni hozzád az erőd.. viszont akkor csak meg kell hogy öljelek... Asory.

-Bízom abban hogy inkább átveszi a helyem.. és mikor feljön ide... és belép megjelenik előtte a kis panel... és a legelső szabálya az lesz amit az új világához alkot hogy te ne legyél a részese... és azt is remélem... hogy... inkább építi ezt a világot tovább és újjá alkotja... hogy mindenki túlélje...persze ez lehet túl önző kívánság.. de nem érdekel...

Eren Szemszög

-Levi... láttad mi volt az égen igaz?...

-Igen..

-És szerinted.. ez az a hely?

-Fogalmam sincs... de az tény hogy rohadt magas...

-Akkor, másszunk fel... és kiderül..

-Rendben...

-Rendben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ℑ𝔫𝔱𝔢𝔯𝔫𝔢𝔱 𝔏𝔬𝔳𝔢𝔯𝔰 [Bᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now