48.Fejezet:Csak az enyém

1.1K 173 6
                                    

:::Eren Szemszög:::


-Levi.. mi ez az egész?

-Nem tudom.. de rossz előérzetem van Nimrával kapcsolatban..

-Miért?

-Mert tisztán emlékszem az ő előző világára is..

-És..?

-Ő gonosz...

-Gonosz?

-Igen Eren.. ő az, nem tűnik annak... de komolyan mondom mint valami démon.. az a nőszemély... nem rendelkezik érzelmekkel ha valaki felbosszantja nem kegyelmez... neki az emberi élet nem ér semmit... szóval Eren, vigyázz vele.. és mindig maradj a közelembe mostantól.. 

-Hidd el... anélkül is a közeledbe lennék hogyha ezt nem mondtad volna...

-Eren...

-Levi... hiányoztál...-Átöleltem ezzel közelebb kerülve hozzá.

-Hiszen veled voltam.. abban a világban is... amit Asory vezetett.

-De ott eltaszítottál magadtól... és most nem löksz el... és nekem annyira hiányzott hogy így lehessek veled... vágytam erre amióta rájöttem arra hogy miként érzek... néha.. képzelegtem.. arról hogy te és én... úgy is együtt lehetünk.. hogy nem én utazok hozzád.. hogy beszéljek.. mert ott igaz.. hogy ami történt egy csoda volt nekem.. de te azt nem akartad...

-Idióta...-Magához húzott és egy apró puszit nyomott a számra.-Rohadtul akartam... de, tudod... az épp eszemre próbáltam hallgatni...-Elhalkult a hangja.

-Miért... most mire hallgatsz?-Néztem egyenesen a szemeibe.

-A szívemre hülye...-Kissé lehunyta a szemeit és közelebb tolta hozzám a fejét, pár másodpercig még őt kémleltem, utána én is résnyire hunytam a szemem és az ajkaim az övére tapasztottam majd a résnyire nyitva tartott szemeim is lehunytam. A kezeimmel teljesen magamhoz húztam a kisebb testét és hozzásimultam. Ő a karjait a nyakamba vezette és úgy csókolt tovább.

A szívem mintha nem is tudom... a lényeg hogy iszonyatos sebességgel dobogott, az hogy ennyi idő után ismét a karjaimban tarthatom és megcsókolhatom... boldogsággal tölt el.

Mégis.. olyan sok idő volt ez... sok minden változott... mikor megismertem egy nyámnyila gamer kölyök voltam.. most már azt sem tudom vissza tudok-e egyáltalán menni a világomba... de ez most nem lényeg Levivel vagyok és ez a fontos.. 

Ő is sokat változott... először még hűvös volt velem.. Talán utált is.. de én mentem utána más se járt a fejemben csak hogy legyőzzem mind szintekben mind rangban.. utána, valami érzés meggátolt ebben... és csak azt akartam hogy az egész lénye az enyém legyen... világokon át üldöztem őt míg végül megtaláltam...

Akkor is pont mint most... a vágy borította el az elmém... és nem akartam mást, csak azt hogy az enyém legyen...teljesen.. senki másé csak is az enyém.

ℑ𝔫𝔱𝔢𝔯𝔫𝔢𝔱 𝔏𝔬𝔳𝔢𝔯𝔰 [Bᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now