63.Fejezet:/Extra:2/ Nahya (Befejező)

1K 107 20
                                    

   Nahya Szemszög.

-Szóval.. fogalmam sincs mit is kéne mondanom. De, azt hiszem most ki kellene választanom azt az 5 embert aki segítene nekem felépíteni ezt az új világot. Olvastam a nagy könyvet, amiben le van írva az eddigi történelme vagyis.. az előző világét olvastam el. De azt hiszem megtaláltam azt az 5 embert akit segítőmnek szeretnék, mert tökéletesnek gondolom őket erre a feladatra. Először is, a világot én is egy játékra szeretném építeni. Az előző játék neve Attack on Titan volt, ugyanezt szeretném továbbfejleszteni azaz a Játék neve Attack on Titan s2. Ezért Helyettesemmé és fejlesztőmmé szeretném kérni Asoryt. Nagyon örülnék ha elfogadnád.-Hajoltam meg az említett fiatalnak kinézett lány előtt.

-Megtisztelő lenne Nahya.-Térdelt te előttem majd felém sétált.-Örömmel segítek neked.

-Akkor folytatnám. Azt szeretném ha a programozóm lehetne Ymir. Annyi tapasztalattal rendelkező ember biztosan csodálatos dolgokat adhatna hozzá ehhez az egészhez. Ymir, elfogadnád?

-Persze. Örülök hogy segíthetek.-Ő is odajött hozzám.

-És szeretnék egy helpert aki útbaigazíthatja a játékosokat. Erre téged szeretnélek felkérni Erwin. Hisz te voltál az egyik legnagyobb klán vezetője és a harcban is végig részt vettél.

-Be kell valljam ez meglepett, hiszen semmi különleges szerepen nem volt a játékban.-Mondta Erwin.

-De végig a főszereplők mellett álltál.-Mondtam.-Elfogadod?

-Igen, örömmel.-Lépett oda mellém.

-És akkor, természetesen az előző játék legerősebb harcosát is szeretném az oldalamon tudni. Rivaille, azt szeretném ha te lehetnél az egyik adminom és egyben a legelső játékos a Diamond rangúak közt. Maradhatsz Top 1 rangon így fogadhatod továbbra is a kihívóid. 

-Végül is.. ez az otthonom. Bármit az új alkotónknak.-Lépett oda mellém.

-Az utolsónak pedig a világunk egyik megmentőjét szeretném. Ő sem ide valós mégis feláldozta volna az életét hogy megmeneküljön ez a világ. Ex világalkotó, és Ex világalkotó segéd. A játék fontos arca, Titán shifter, és legutolsó soron még főszereplő is volt. Ki nem hagynálak a csapatomból Eren. Örülnék ha te lehetnél Rivaille mellett a második Adminom. És ha jól tudom.. mindig is ki akartad hívni őt. Te lehetsz a legelső a kihívók között. Megajándékoználak téged ezzel a lehetőséggel, persze csak ha élnél vele, és hajlandó lennél erre a világra otthonodként tekinteni a földi helyett.

-Nagyon örülnék neki.-Vigyorgott rám.

-Akkor, kész is van a csapatom. Örülök hogy meghallgattatok. A világot visszaállítottam. Mindenki visszamehet az élőhelyére. A romok eltűntek. A fejlesztésekkel együtt pedig egy réginél még fejlettebb világot hozhatunk létre. Egy új világot. Köszönöm a figyelmet.-Mondtam majd intettem az új csapatomnak és bevezettem őket a nagyterembe.

-Pontosan mi lesz a dolgunk?-Kérdezte Eren.

-Először is, megbeszélni Shinjával hogy elszakadhass a földtől és ez lehessen a lakhelyed.

-El kell mennünk hozzá?-Kérdezte.

-Nem, már idehívtam.-Mosolyogtam.

-Üdvözletem.-Szólt Shinja mögöttünk.

-Szia..-Köszöntek mind.

-Szóval,  mit szeretnél tőlem, kolléga?-Nézett rám.

-Egy szívességet szeretnék kérni.-Mondtam.

-Szívességet?-Kérdezett vissza.

-Igen. Az lenne, hogy egy fontos ügy érdekében, elengednél egy embert a világodból? Hogy teljesen idevaló lehessen.

ℑ𝔫𝔱𝔢𝔯𝔫𝔢𝔱 𝔏𝔬𝔳𝔢𝔯𝔰 [Bᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now