19.Fejezet: Mit is érzek én?

2K 250 17
                                    

<>Levi Szemszög<>

Elmentem a szobámba és összepakoltam minden cuccom. Lassacskán, de elhagytam a felderítők épületétől. Néha visszapillantgattam... és mintha Erent láttam volna az ablakban.. de éppen csak egy pillanatra. Talán csak képzelődtem. De mikor feltűnt ott Eren a szemem előtt ismét elkapott a rosszul lét, a fájdalom.

Próbáltam nem törődni vele, és minél messzebbre kerülni, de minél távolabbra mentem... annál jobban fájt, de nem érdekelt! Csak mentem és mentem. A falhoz értem, a kampóimat a falra akasztottam és felmásztam rá. Odafentről szétnéztem, átnéztem arra a helyre ami bizonyítéka a playerek veszítésének a titánok ellen. Pár dögöt meg is figyeltem odafentről... 

Pontosan.. az úti célom a falon kívülre vezetett. Külön akartam lenni kicsit a többiektől... máshogyan élni. Jó... csak ki kellene lépnem a játékból... de én nem oda tartozom. Én idevalósi vagyok... nem olyan vagyok mint mások... pont fordítva.

Nagy lendülettel ugrottam le a falról oda ahol már nem az emberiség hanem a titánok uralkodnak. Mikor leértem a földre az erdőig futottam és a legelső fára felmentem. 

Itt nyugodt lesz... Itt lehetek addig míg elmúlnak ezek az érzések...

<>Eren Szemszög<>

Itt valami van a háttérben... nem érezhetjük egymást a valóságban is... de várjunk... igazából én... nem is érzek felőle nagyon semmit... de éreztem már... de most nem...  jelenleg csak fájdalmat és csalódottságot érzek.. akkor lehet hogy... ezt érezné ő is... Asory igazat mondott?

Bámultam ki gondolkozás közben az ablakon és hirtelen megláttam Rivaillet ahogy erre néz. Lebuktam az ablak alá... nem tudom miért... de reméltem hogy nem látott meg... féltem tőle.. egyre jobban... nem is... inkább attól féltem hogy mit érezne ha meglátna... és én mit kapnék ezekből az érzésekből.

Lefeküdtem a földre és a szívemre tettem a kezem...

 Vajon... hová mész most?... És... miért hagytál itt? És... miért nekem kellett megtudnom... miért nem te mondtad el?  Ha nem hallgatózom akkor a tudtom nélkül tűnsz csak el a semmibe... te tényleg figyelsz rám? Tudod egyáltalán hogy mit érzek?... 

Tényleg... pontosan mit is érzek?... Különleges... de miért? Mit jelent hogy különleges?... Az anyám és az apám is különlegesek... de ő nem úgy... talán... miket is szeretnék én tőle?... Talán vágyom....egy puszira... egy csókra.... igen... arra kifejezetten... és az érintésére.... tudni akarom hogy milyen az ha teljesen az övé vagyok... és hallani szeretném tőle azt... hogy szeretlek.... és ... én is mondani szeretném ezt neki...

Igaz... még... egyszer sem mondtam neki... hogy szeretném.... úgy ment el ... hogy ezt elmondhattam volna neki! De én.. a tudtára akarom adni... és választ kapni az érzéseimre!

Meg kell találnom! Muszáj!

Meg kell találnom! Muszáj!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ℑ𝔫𝔱𝔢𝔯𝔫𝔢𝔱 𝔏𝔬𝔳𝔢𝔯𝔰 [Bᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now