part 14

748 36 0
                                    

"Tak ma teraz dobre počúvaj! Dann mal nejaký dôvod prečo to spravil a ja plne verím v to, že sa to raz dozviem. A aj keď som z toho celého zmätená a som neistá ako nikdy predtým, neodpustím aby si mu ty alebo niekto z tých tvojich kolegov nejakým spôsobom ublížil. Preto ti nebudem pomáhať a hrať žiadnu z tvojich hier."
Mlčal. Izbu ovládlo nekonečné ticho, ktoré nakoniec prerušilo trúbenie áut na ulici. "Gabriel, nemyslím si, že ma dokážeš presvedčiť. Nemáš žiadny dôkaz o tom, že sa mi snaží ublížiť. Zatiaľ to akurát tak vypadá, že ma z diaľky pozoruje. Skôr mi to príde akoby na mňa dohliadal a snažil sa ma chrániť. Tak mi to prosím nesťažuj tými svojimi teóriami." Tentokrát som sa odmlčala ja.
"Fajn Gemma, keď to chceš takto. Budem to akceptovať. Ale ak by si ma potrebovala som tu pre teba. Či už ako detektív alebo tvoj priateľ, budem tu."
Popravde, prišlo mi milé ako to povedal, ale nemohla som si ho k sebe príliš púšťať. "Budem rada, keď začneme pri vzťahu občan a verejný činiteľ." Zatváril sa trochu sklamane. "Chápem." Usmiala som sa a vykročila som smerom ku dverám. "Síce to robím nerada, ale mal by si už ísť, dnes mám naplánovaný menší výlet a musím sa naň pripraviť."
"Fajn, už je načase vrátiť sa do práce. Tak veľa šťastia. Ahoj Gemma."
"Maj sa." Zabuchla som dvere a preistotu som primkla. Ešte stále som mala strach. Aj napriek tomu, že moji únoscovia sú mŕtvy, moje sny ma držia v neistote.

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Where stories live. Discover now