part 20

609 29 0
                                    

"Čože? Nerozumiem ti. Ako to myslíš?" Vychŕlila som zo seba ako na povel.
"Pamätáš si to, že sa Anastázií nepáčilo, keď sme spolu začali chodiť a ty si nevedela prečo? Prikývla som. "Bolo to, pretože sme sa nevideli prvý krát. Poznali sme sa a ani jeden z nás tým stretnutím nebol nadšený.
Keď ešte Anastázia nebola s tvojím otcom mala pomer so svojím nadriadeným vo firme, z ktorej neskôr sama odišla. Otehotnela a to perfektne rozhádzalo jej život, teda aspoň na malý okamih. Aby sa o tom tehotenstve nikto nedozvedel odišla na rok z mesta. Keď porodila rozhodla sa ma nechať na starosti svojím synom, ktorí mali vtedy 13 rokov. Inak povedané, počas dňa sa o mňa starali dvaja tyrani. Keď som dovŕšil 8 rokov ušiel som od nich do detského domova. Tam sa o mňa starali oveľa zodpovednejšie. Anastázií to pravdepodobne vyhovovalo, pretože ma nehľadala.
O desať rokov som sa zoznámil s tebou, a tak som sa nedobrovoľne vrátil mojej matke do života..." Prerušila som ho jednou z otázok, ktoré ma svrbeli na jazyku: "Prečo ma, ale uniesla kvôli tebe??" Zdá sa, že nebol veľmi nadšený mojím prerušením. Dopil čaj a hrnček, ktorý doteraz zvieral v ruke položil na stôl. Zhlboka sa nádychol a hodlal pokračovať..

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Where stories live. Discover now