part 97

394 16 3
                                    

Po rýchlej sprche som si dôkladne vyfénovala vlasy a zatiaľ som si ich zopla do drdola. Na tvár som si dala podkladovú bázu. Pokračovala som nanesením make-upu, potom korektoru na kruhy pod očami a vyrážky a samozrejme som to zafixovala púdrom. Jemne som si zvýraznila lícne kosti slabo ružovou lícenkou, a keďže si nemaľujem obočie, prešla som na oči. Začala som krémovým podkladom pod očné tiene. Potom som si na viečka naniesla svetlo fialový tieň. Od stredu viečka som to vytienovala tmavším fialovým tieňom a veľmi opatrne som urobila tenké linky. Na mihalnice som naniesla špirálu. Pery som oživila slabo ružovým leskom na pery.
Ďalšie na rade boli vlasy. Rozpustila som si drdol a rozčesala som ich. Do polovice som si ich natočila kulmou, keď som to mala hotové, vzala som dva pramienky a zopla som ich na hlave zozadu sponou.
Nakoniec som v osuške prebehla do spálne. Dann si odbehol niekam do obchodu.
Keď som sa obliekla skontrolovala som sa v zrkadle. Pousmiala som sa nad výberom outfitu a išla som sa obuť. Ešte som si z vešiaka vzala kabát, pretože sa rapídne schladilo a ja som aj bez toho celkom zimomravá.

Finálny outfit:

Keď som bola hotová zazvonil mi telefón

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som bola hotová zazvonil mi telefón. Volal Dann. "Je všetko v poriadku." ozvala som sa. "Samozrejme. Len som ti chcel pripomenúť, že je najvyšší čas vyraziť." povedal milo. "Čakám ťa hore. Ja môžem vyraziť hneď." odpovedala som. "Okej. Tak ma môžeš počkať pred vchodom." oznámil mi. "Fajn." povzdychla som si a zložila som. Ešte som nakŕmila Figara a mohla som ísť.

V ďalšej časti veľké prekvapenie!
Vyjde ešte dnes. 💣💥

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Where stories live. Discover now