part 73

407 19 1
                                    

Zobudila som sa s nepríjemným pocitom, že ma niekto pozoruje. Na moje prekvapenie Dann vedľa mňa nebol. Môj zrak som namierila na siluetu v rohu miestnosti. Moje srdce búšilo ako splašené. Zistila som, že "silueta" je vlastne len kabát na vešiaku. Poobzerala som sa po celej spálni. Nikde ani duše. Z kuchyne som počula nejaké zvuky, a tak som usúdila, že Dann pripravuje raňajky. Zažmúrila som oči, že si ešte trochu pospím, ale o pár sekúnd som ich bola nútená opäť otvoriť. Buchli dvere?! V kuchyni rovnako ako v celom byte zavládlo hrobové ticho. Takmer v celom byte. Započula som tlmené zvuky zo sprchy.
Po pár minútach som sa rozhodla, že sa tam pôjdem pozrieť. Prešla som ostražito cez obývačku a zastavila som sa pri pootvorených dverách do kúpeľne. Cez medzeru som videla paru. "Dann, si tam?" Ticho. Žiadna odozva. Možno ma nepočuje kvôli vode. Opatrne som otvorila dvere. V polovici ma však niečo zastavilo. "Dann??" Tento krát som skríkla. Zase len ticho. Niekoľko krát som prudko vrazila do dverí. Na asi tretí raz som spoza nich započula tvrdý náraz a následne sa dvere zabuchli. Stlačila som kľučku a dvere som bez problémov otvorila. Naskytol sa mi strašný pohľad. Dann ležal v kaluži krvi zmiešanej s vodou stále tečúcej zo sprchy.
Prebudila som sa s plačom a hlasným výkrikom. Po chvíli som si uvedomila, že to bola iba odporná nočná mora, a tak som sa ukľudnila. Dann nebol v posteli...

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Where stories live. Discover now