part 72

420 19 0
                                    

"Dann? Ako je možné, že si tu?" šokovane som vychŕlila. "To je teraz jedno, hlavné je, že si v poriadku." povedal a usmial sa. Pozrela som sa na Gabea, ktorý len mlčky stál. Pripadalo mi to akoby mu to bolo nepríjemné, že je Dann tu, ale zároveň bol spokojný, keď ma videl šťastnú. Bola som poriadne zmätená.
Po približne desiatich minútach, počas ktorých mi ošetrovali rameno, sme konečne mohli ísť všetci domov. Gabe sa navrhol, že nás zavezie domov, a tak sa aj stalo. Spomenula som si na to, čo vravel Jack v podzemných chodbách, o tom, že bez Bei nebude mať kde bývať, a tak som mu navrhla, nech zatiaľ zostane u nás. On ma však len slušne odmietol s tým, že kým je Bea vo väzení môže zostať u nej.
Keď som konečne zamkla vchodové dvere od bytu, bolo niečo po polnoci. Po výdatnom jedle som si dala dlhú sprchu, a potom sme spoločne s Dannom išli spať. Po tomto všetkom nás čaká zajtra dlhý rozhovor. Samozrejme ma najviac zaujíma to, čo mi povedala Bea. Napriek mojej zvedavosti ma premohla únava, a tak som v priebehu niekoľkých sekúnd upadla do hlbokého spánku.

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Donde viven las historias. Descúbrelo ahora