part 29

497 23 2
                                    

Keď som zatriasla hlavou, aby som zahnala myšlienky, ktoré mi nedali pokoj už niekoľko dní, Emily práve skončila svoj výklad. Podľa zaujatých tvárí dievčat som usúdila, že ju budú mať rady. Opýtala som sa: "Máš pre ne na dnes aj niečo pripravené?" Ona na mňa vystrašene pozrela: "Nie, prepáč, netušila som, že.."
"To je v poriadku. Ani sa to od teba nepožaduje." Prerušila som ju. "Tak sa teda niekam pohodlne usaď a ja povediem dnešnú hodinu, ako to je vo zvyku." Nasledujúce 3 hodiny som rozdávala rady, pokyny a komandovala mladé nadané baletky. Emily všetko so záujmom sledovala a sem-tam si niečo zapísala. Takto to prebiehalo celý čas.
Pozrela som sa na hodiny, ktoré ukazovali 11:58. "Konieeeec!" Zavelila som dievčatám.
"My dve máme teraz hodinu prestávku na obed a potom ešte nejaké plánovanie na zajtra a tiež si tu po sebe budeme musieť poriadiť." Otočila som sa na Emily. Tá sa len zľahka usmiala a prikývla. "Vadilo by ti, ak by som išla na obed s tebou?" Ja som trošku zaskočene súhlasila. "Určite ti to nevadí? Vyzeráš trošku.."
"Nie, samozrejme, že nie. Len nie som zvyknutá, že chce ísť niekto so mnou. To je všetko." Opäť som jej skočila do reči. "Dobre teda."

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Where stories live. Discover now