part 94

372 19 3
                                    

"Mňau." ozvalo sa celým bytom. Zhlboka som si vydýchla a sklopila som zbraň. Druhý šok mi spôsobil zvoniaci mobil v mojej kabelke. "Ahoj zlato." ozvalo sa v telefóne. "Ahoj, nechceš mi niečo vysvetliť?" povedala som naoko podráždene. "Aha. Takže s Figarom si sa už stretla." povedal opatrne. "Tá guľa chlpov strkajúca hrnčeky a príbory z linky, sa volá Figaro?" opýtala som sa pobavene. "Prepáč, že som ti nedal vedieť skôr, ale našiel som ho v kontajneri, keď som bol vyniesť smeti a nemohol som ho tam nechať. Vykúpal som ho a zaobstaral záchod, vodu a jedlo. Potom som už musel bežať do práce a nejak som ti v tom zhone zabudol dať vedieť." vysypal zo seba. "Ako môže niekto mačiatko vyhodiť do kontajnera?!" pohoršene som preniesla. "To naozaj netuším. Dúfam len, že ťa veľmi nevystrašil." Pri týchto slovách som si spomenula ako som behala po byte zo zbraňou ako šialená. "Nie. Neboj." povedala som do telefónu a pousmiala som sa nad svojím malým klamstvom. "Dobre zlato, tak sa dobre vyspi." povedal. "Ľúbim ťa. Dobrú." povedala som a vypla som hovor.
Poupratovala som neporiadok, čo po seba zanechalo mačiatko a po večeri som sa rozhodla ísť spať skôr. Na zajtra sme sa s Dannom dohodli, že pôjdeme na večeru vonku. Viac-menej mi to oznámil ešte včera.
Figaro sa pohodlne schúlil na Dannovu polovicu postele. "Dobrú noc chlpatý lupič." povedala som smerom k Figarovi. On prišiel bližšie ku mne, pritúlil sa mi k hrudníku a ja som za jeho pravidelného pradenia zaspala.

Venované:
Starsgirl___65 :)

Unesená - part 2: Temné tajomstvá ✅Where stories live. Discover now