9. Bölüm

1K 155 33
                                    

Hafta sonlarından nefret edeceğimi düşündüm günün ilk saatlerinde. Okul olmadan nereye gidip seni bulmam gerek bilemeden durduğum kırk üç dakika otuz altı saniyenin sonunda annem beni evden kovdu. Fazla depresif bakıyormuşum etrafa, hiç konuşmuyormuşum falan filan.

Kırmadım ama onu, çıktım evden üzerime hırkamı alıp. Yürüdüm öyle sokaklarda, etrafa bakındım, gördüğüm bir köpek için biraz mama alıp verdim, seni anarken tüylerini okşadım. Güzel hissettiriyormuş Hoseok.

Ama ilginç olan neydi biliyor musun? Senin parkta ki köpeğe o kadar benziyordu ki, belki de o yüzden güzel geldi o an bilmiyorum. Senin ellerinin dokunduğu yere dokunmuş olma ihtimali bile beni deli ederken, ah!

''Mickey!''ellerim arasında sakince yatan köpeği anında kendine döndürürken kulaklarımın nasıl uğuldadığını anlatmaya çabalamayacağım.

Kasılmış yüzün sana döndüğümüzde birden gevşemiş ve gözlerin şaşkınlıkla açılmıştı. Nasıl böyle sevimli olabiliyordun ki?

''Ah, sen miydin? Yabancı biri sandım af edersin.'' şaşkınlığını atıp yanımıza yaklaştın gülümseyerek. Az önce benim okşadığım tüyleri okşadın. Eminim ondan önce de okşamışsındır.

TANRIM, ELLERİNİN DEĞDİĞİ YERE DOKUNDUM!

Konuşmadan seni izleyebilirdim tüm gün aslında, sadece Mickey'i sevişini, mutlulukla parlayan o gözlerini. Ama gitmen gerektiğini söyledin.

''Bir şeyler içmek ister misin? Hava çok sıcak, benden?'' gülümseyip konuşurken sana hayır demeyi bırak nasıl cevap verdim hatırlamıyorum bile.

İlk önce ellerini yıkayıp ardından bana bir bardak limonata getirdin. Üzerindeki önlüğe baktım, çalıştığından haberim yoktu. Soramadım da. Annenin dükkanıymış ama, sonradan yanımıza gelmişti ya, o zaman tanışmıştık, aynı senin gibi güleç yüzlü bir kadın annen, annene teşekkür ederim Hoseok.

O arada dert yanıp bir garsona ihtiyacı olduğunu söylerken durmayan dudaklarım için de kendime teşekkür ederim.

Ben, senin varlığına teşekkür ederim Hoseok...

Ben, senin varlığına teşekkür ederim Hoseok

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Hope, Don't Leave Me. // YoonSeokHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin