24. Bölüm

806 138 21
                                    

Bugün neyi daha iyi anladım biliyor musun Hoseok?

Zavallı kalbime, içtiğim üç beş ilaçtan çok daha iyi geldiğini.

Beden eğitimi dersi vardı bugün. Ailem ve Seokjin dışında şu saçma şeyi bilen beden eğitimi öğretmenimizden başkası değil, bana gösterdiği ayrıcalık da bu yüzden. Ama, futbol oynarken senin yalvararak beni de takıma almaya çalışmana karşılık sana kızması...

Ah cidden, neden ben diye düşündüğüm ilk andı. Bu bende olmak zorunda mıydı? Daha önce hiç bu kadar köşeye sıkışmamıştım Hoseok. Zaten sakin bir hayatım oldu hep, çok da etkilemedi.

Taki sen hayatıma girene kadar.

Asılan yüzünü gördüğümde yavaşlayıp acı çekmeye başlayan kalbimi avuçların arasında sıktın, nefes alamadığım o birkaç saniye kendimden nefret ettim.

Üzgün olmana neden olduğum her an için kendimden nefret edeceğim Hoseok.

Sonra, sonra bana döndü ya gözlerin, büyük ihtimalle benim o sinirden kızarmış suratımla karşılaştın, o şaşkın ifadeni unutmayacağım Hoseok.

Afallamış şekilde baksan da gülümseyip omuz silkişin, saçlarını karıştırman, elini omzuma koyup sıkman, yetmez gibi omzumdan kayan elinin elime değmesi.

HATTA ELİMİ TUTMAN!

Kalbimle oynadığın oyunu seviyorum Hoseok.

Durmaya yakın kalbime yüklenip hızlandırdığın için teşekkür ederim.

''Olsun, bütün golleri senin için atacağım.'' diyerek koştun yanımdan.

Maçta yedi gol vardı Hoseok.

5-2 biten maçta beş golün üçünü sen attın.

Her attığın golde dönüp bana baktın, göz göze geldik, alnında biriken o minik damlalar, birbirine girmiş saçların, zayıf bacaklarını dizlerinin üzerine kadar örtse de her hareketinde sallanan şortun, üzerine yapışan forman...

Yaptığın büyük bir suç Hoseok, bütün hafta sonu seni düşünerek direnen kalbime böyle bir yükleme yapman dünyanın en büyük suçu.

Seni daha fazla sevmeme neden olman, senin için en güzel ceza; senin yaptığın her şey ise bana en güzel ayıp.

Her ayıbını ayrı seviyorum Jung Hoseok, her ayıbını.

Her ayıbını ayrı seviyorum Jung Hoseok, her ayıbını

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hope, Don't Leave Me. // YoonSeokWhere stories live. Discover now