27 Érdekesség

4.9K 300 71
                                    




1. Nos igen, Natanielt először az Attack on Titan Levi-jéről mintáztam, de aztán inkább lágyítottam a jellemén és kicsit szerethetőbbé formáltam.

2. Sarah nevéről (így utólag) mindig Samah jut eszembe Tea Stilton - A sivatag hercegnője
című műből.

3. Sarah a liftes jelenetben szeret bele Natanielben (amit ugye említ is), a 9. részben.

4. Nataniel féltékeny volt Dorianra, amikor a fiú a hátán vitte Saraht, félreértette a helyzetet, megharagudott magára, és azért szállíttatta le a lányt a lóról. Később visszament keresni őt, csak Sarah már addigra aludt, Nataniel pedig nem szerette volna kiabálni a lány nevét, mert nem ismerte az erdőt, és az ott lakókat.

5. Nataniel is a 9. részben szeretett Sarahba, akkor amikor egy ágyban aludtak, és rájött, hogy Sarah gyönyörű és a liftes jelenetben pedig még szerinte aranyosan is viselkedett.

6. A bilincs, amit Nataniel tett Sarahra Amanda ötlete volt. Nataniel anyja rájött arra, hogy a fia szerelmes Sarahba és a két anyuka megzsarolta Nattyt, hogy elmondják a lánynak, ha nem teszi rá.

7. Egyszer véletlen barna szemet írtam Natanielnek, aztán meg kéket.

8. Nataniel ír, Sarah pedig brit származású.

9. Kicsit furcsa lett a behatárolása a történet idejének. Mármint lovas kocsival jártak, leveleztek, de fényképezőgépük attól még volt. Ezt jól megcsináltam, szóval tusoljuk el ezt egy "írói szabadság" kifejezéssel.

10. (Szomorú tény) Nicol nagyon erős lány, lelkiekben. 15 évesen a testével fizetett azért, hogy Anna is cselédlány lehessen.

11. Donna először nem tartotta szimpatikusnak Saraht, amikor meglátta, hogy még öt perce sincs a palotában, de már tegezi Doriant.

12. Nicol és Dorian között majdnem kialakult valami, de Nicol rájött, hogy a fiú egy szemét alak, és nem jó szándékkal tartózkodik a palotában, de nem szólt róla, mert jelentéktelennek tartotta az információt.

13. A lázadás alatt terveztem megölni Nataniel anyját, de megesett rajta a szívem, és inkább megkegyelmeztem.

14. Sarah apukája jelenleg is él, csak másik családdal.

15. Sarah utálta Liát(1. részben szereplő lány), pedig elvileg legjobb barátnők voltak. Akkor kezdődött ez az egész, amikor Sarah mesélt neki arról a fiúról, aki tetszett neki, másnap pedig a srác és Lia járni kezdtek.

16. Sarah Nataniel szemét szereti a legjobban, és a viszonylag nyugodt természetét, Nataniel pedig szépnek tartja Saraht és bátornak.

17. Minden részt zenehallgatás mellett írtam.

18. Natanielre rányomult az ápolónő, de ő megfenyegette a lányt és hűséges maradt a feleségéhez.

19. Sarah mindössze háromszor viselt nadrágot a történet alatt.

20. Nataniel többször is megcsókolta volna Saraht, csak félt, hogy a lány nyomulásnak venné.

21. Életemben nem lovagoltam még, és fogalmam sincs, hogy miért vittem bele a könyvbe.

22. Damon tényleg nem akart rosszat Sarahnak.

23. Mindig igyekeztem helyesen írni, ami "nagyjából" sikerült is, mert suliban hibátlan helyesírásom van. Mindig is figyeltem erre a tulajdonságra, mert utáltam/utálom azt olvasni, hogy "mien,muszály,megilyed" és a hasonló finomságokat.

24. Ez az első könyv, amit befejeztem, az első hosszabb "történetemet" 9 évesen írtam, Kacsacsőrű Perryről és rólam szólt, ahogy harcoltunk ketten.

25. Csak azoknak mutattam meg a könyvemet, akikben bízok, mert elég rejtett érzéseimet lehet felfedezni a történetben, amit a valóságban nem mutatok.

26. A hercegnősdi téma áll tőlem a legtávolabb, pont ezért írtam erről. Szerintem egyébként látszik a tapasztalatlanságom, mert semmi papírmunka nem volt az egészben, vagy ilyenek.

27. Akkor éreztem, hogy a fáradozásom kifizetődött, amikor rengeteg visszajelzést kaptam.

Nah, megtudtatok valami újat? 😊❤️

I'm a Fucking Princess (Befejezett)Where stories live. Discover now