Yazardan inciler&teşekkürler

3.2K 212 91
                                    

Selam!

Az önce finali bitirdiniz, tebrik ederim!

Finalin son partını yazmak beni oldukça zorladı çünkü yazdığım 1000'e yakın kelime silinmişti ben de sinirlenip çalışmalarıma birkaç gün girmemiştim. Kime trip atıyorsam sanki.

Her neyse, size söylemek istediklerim var.

Bu hikayeyi yazma sürecim oldukça sancılıydı, hatta çoğu kez silmeyi, yayından kaldırmayı falan düşündüm -hâlâ düşünüyor- ama okuyanlar vardı ve onları düşününce kendimi bencil hissettim. Bu yüzden yazmaya devam ettim ve ta daa sonunda fici bitirdim!

Tabii ki bu hikayenin devam etmesinin ve bir sonuca bağlanmasının tek sebebi sizsiniz.

Final hakkında konuşayım azıcık;

Aklımda birden fazla senaryo dönüp durdu ama hiçbirini tam oturtamadım. Tüm ihtimallerin üzerinde durdum ve biraz da sizi üzmek istemediğimden acı tatlı -çoğunlukla tatlı- bir son yazmaya karar verdim. Beğenip beğenmediğinizi bilmiyorum ama umarım beğenmişsinizdir ehehehe.

Özel bölüm gelir mi bilmiyorum ama yakın zamanda düşünmüyorum. Ha, bu demek değil ki hiç gelmeyecek. Aradan biraz vakit geçmesi gerekiyor bence özel bölüm için.

Neyse efenim, çok uzattım ben yine. Bitiriyorum konuşmamı.

Bu zamana kadar Lee Sang Hee -ya da Yoo Min Shin, hangisini daha çok seviyorsanız- ve benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Tekrar görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın. Kendinize çok iyi bakın.

KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ.

MUCK.



MUCK

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Consciousness // Min YoongiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin