6.Bölüm❇

73 9 0
                                    

Hayat beklemediğimiz sürprizler ile doluydu.

Onu beklemiyordum , ne o ormanda nede az önce dışarıda 3 günden beri başıma gelen kötü şeylerde onun varlığını hissediyordum ama bir türlü ona sorular soramıyordum , kim olduğunu biliyor gibiydim ama aslında bilmiyordum , çok iğrenç bir duygu karmaşası yaşıyordum, üzüntü sevgi , sevinç heyecan hepsi bir anda gerçekleşiyordu ve yaşadıklarımı idrak edemememi sağlıyordu.

Hala ona sarılıyordum, sanırım yıllardır içimde biriktirdiğim duygu patlamasını yaşıyordum , yarım saatten beri burada durmuş tanımadığım birisine sarılarak ağlıyordum , yada tanıyordum ama hatırlıyamıyordum , neyin zamanı geleceğini sormak istesem bile korkuyordum , artık neyin be zaman geleceğini bilmek istemiyordum çünkü hepsi acı veriyordu.

"Şimdi iyi misin ?" Kafam hala boynunda gömülüyken oradan çıkmamak istiyordum. Hem yaşadığım şeyin utancı üzerimdeydi hemde çirkinliğimi gizlemek istiyordum.

"Zena" dediğinde kolları ile beni bedeninden ayırdı.

Gözlerim ile yere bakıyordum , utanıyordum ilk defa tanımadığım birisi yüzünden utanıyordum.

Kolları arasında küçücük kalıyordum , ben sanki yavru bir kediydim o ise büyük bir Aslan,

"Teşekkür ederim "

"Sana demiştim , sevdiğim bir şeyi koruduğum için özür dilememelisin " dediğinde yüzümü elleri arasına aldı.

Şu anda ellerini çekmek istesem bile yaptığı şeye bir borcum olduğu için yapmıyordum.

"O orospu çocuğu sana bir şey yaptı mı ?"

Yanaklarım söylediği şeye karşın kızarıyordu.

Sorgulayıcı bakışları karşısında kafamı hayır diye salladım. Bu sefer güldü.

"Ne gülüyorsun"

Bana baktı ve bu sefer gerçek anlamda sırıttı.

"Yavru kedi gibi oluşunu seviyorum"

Benim aklımdan geçen şeyler onunda aklında dolanıyordu sanırım , cidden şu anda yağmurda kalmış yavru bir kedi gibiydim.

"Beni nerden tanıyorsun"

Sırıtışı bir anda kayboldu,

"Buraya kiminle geldin"

"Bu seni neden ilgilendiriyor"

Tamam onu cidden merak ediyordum ve borcum olduğuda doğruydu , az önceki şokun vermiş olduğu bir şey ile ona sarılmış olabilirim ve birazda utanmış ama bu ona bir yabancı davranmayacağım anlamına gelmiyordu , sonuçta farklı şeyler hissetsem bile onu tanımıyordum.

"Seninle ilgili herşey beni ilgilendiriyor, şimdi direk içeriye gidiyorsun ve arkadaşın seni eve bırakıyor "kolumdan çok sert olmadan tuttu ve kapıya ilerletti ne olduğunu anlamadan kapıyı suratıma kapattığında barın içinde olduğumu anladım .

BİLİNMEYENWhere stories live. Discover now