Yaz Tatili

777 19 0
                                    

Sınıf sınıf gidelim 😃: Bu yaz tatilinde;

5, 6 ve 7'ler: Konularınızı kendinizi yormayacak şekilde tekrar edin ve eğlenmenize bakın.

8'ler: Bu yaz tatilinde TEOG 1 konularını öğrenmeniz çok işinize yarar. Tatilde tekrar edin, okulda tekrar konuları öğrenin, o zaman unutmazsınız konuları. @tongucakademi 'nin yaptığı TEOG programını uygulayabilirsiniz.

9'lar: Heyecanlanacak bir şey yok, eğlenmenize bakın. Arkadaş edinememe korkusu -sayfada var- gibi düşüncelerinizi bir kenara atarak eğlenin eğlenebildiğiniz kadar 😃 Sizin için bolca yazı gelecek zaten, sayfada da bolca var.

10'lar: 9. sınıfı tekrar edin çünkü 9. sınıf temeldir. Temeli oturtursanız ilerde göreceğiniz bilgileri daha iyi anlarsınız. Kendinizi çok yormadan halledebilirsiniz bu işi. 10. sınıf için hazırlık yapmaya hiç gerek yok.

11'ler: Yaz tatilinde YGS'yi yani 9 ve 10'u bitirenler 1-0 önde başlar bu yarışa. Konuları pekiştirmek önemli. Eğer erkenden 9 ve 10'u bitirirseniz 11 konularına bakabilirsiniz.

12'ler: Strese yer vermeden düzenli çalışmaya devam edin. YGS çalışırken LYS'yi unutmayın, LYS daha önemli. İkisini bir arada yürütün. Kendinize güvenin, yapabilirsiniz 😊 Bence öncelikle 11. sınıfı tekrar edin 2 hafta gibi bir süre içinde. Detaya girmeye gerek yok, sadece unutmamak adına kısa bir tekrar yapın yani. Sonra YGS'yi halledip ilerleyin. Haftada 2-3 gün LYS'ye bakmayı ihmal etmeyin.

Okul Tavsiyeleri KızlarWhere stories live. Discover now