VÆK NU!

383 7 2
                                    

Jeg løb ned og tog tjekkede at min storebror var i stuen, så han ikke så mig, for det er hans skyld det hele. Han sad bare i stuen og så fjernsyn. Jeg listede ud i køkkenet tog en drikkedunk med vand i og en med saftevand, noget mad og løb op på mit værelse. Pakkede tøj, pung. lommepenge, sovepose (Ved ikke hvorfor) og alt det nødventgie. Jeg kravlede ud af vinduet og godt at der var blevet vasket vinduer for nyligt, så der stod en stige. Jeg kravlede ned af stigen og løb væk...

Det er så hvorfor jeg sidder ved et busstopsted langt væk hjemmefra da jeg har brugt hele dagen på at vandre. Jeg ved ikke engang hvor jeg er, andet end jeg er langt væk. Jeg tager min telefon frem og går ind på Instagram. Jeg får store øjne da jeg ser at min bror har lagt et billede op af at jeg er løbet væk og at hvis folk ser mig skal de skrive til ham. Siden hvornår har han lige bekymret sig om mig? Jo, da jeg gik i 2. klasse og blev skubbet ned fra legetårnet. Men ellers ikke de seneste 4 år.  Jeg skriver i kommentarende "Det er jo din skyld, det hele" og går ind på hans profil og blokere ham.

*Suk* Han har altid ville være folks håb, men ikke for mig. Han er sk*de ligeglad med mig! Jeg går ind på kamera og tager en selfie, skriver "Endelig fri" og sætter den på min historie. Jeg får et svar fra en af pigerne (Milla) i klassen jeg lige er begyndt at snakke med. "Fri fra hvad?" "Min bror, selvfølgelig." "Ok" *Suk* again. Hun skriver til mig inde under privat beskeder. "Bare kom hjem til mig og hyg." Jeg har aldrig været hjemme hos hende såååååå... "Ok, Jeg kommer inde for en time eller to" "Ok"

Der kommer en bus. Jeg stiger Ind og spørg hvor den går hen. Perfekt! Den køre hen til et busstopsted ca. 5 - 10 meter væk fra Hendes hus. Og de skulle tage højst en halv time. (Forhåbelig) Perfekt igen! Så kommer jeg tidligere end jeg troede. Jeg checker ind og går ned i Bagenden og finder mig en plads. Bussen stopper og jeg går hen af gaden og pludselig står jeg foran hendes hus. Jeg har aldrig været der før men jeg har følges med Milla hjem. Jeg går gennem deres enorme have op til deres enorme hus. 

Da jeg banker på bliver døren åbnet med det samme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg banker på bliver døren åbnet med det samme. Og der står en glad Milla og stråler som solskin. Hun hiver mig næsten ind. "Hey! Vil du ikke nok sove her også?" Spøger hun da vi sidder på hendes værelse og spiser chips og andre snaks. "jo! selvfølgelig!" Svare jeg og nikker glad. 

------------------------------------------------------------------------
Hello :3
Jeg starter endnu en historie (igen...)
Håber i tager godt imod den!
Bye ;3
------------------------------------------------------------------------

Boys And Brothers... {[Danish/Dansk]}Where stories live. Discover now