Jisung

171 4 2
                                    

(*-Hye's p.o.v.*)

Milla er gået og jeg sidder på min seng. Tænk at jeg skal undvære hende i en hel uge. Hun er min eneste veninde. Men alligevel vil jeg gerne være sammen med min bror, måske prøve at snakke lidt med BTS, chatte med Milla og selvfølgelig fejre min fødselsdag.

Jeg skifter tøj og går ud af døren.
(Mit outfit)

Jeg sætter noget musik på og begynder at løbe en tur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sætter noget musik på og begynder at løbe en tur. Jeg har taget nogle penge med og er nu på vej hen til kiosken. Jeg køber nogle chips til i aften. På vej ud igen, kommer jeg til at gå ind i en. "Undskyld!" siger jeg hurtigt og kigger op. OMFG! DET ER JISUNG! "Det er okay." siger han og går hen og køber 2 is. Jeg gå videre ud, men han stopper mig! "Vil du ha' en is?" spørg han mig, og rager mig den ene is. Jeg blir helt mundlam. " T..T..Tak.." får jeg fremstammet. "Kom" Siger han og begynder at gå. Jeg følger efter og begynder at spise lidt af min is. "Det er meget venligt af dig" får jeg endelig taget mig sammen til at sige. "Det skal du ik' tænke på, nå men mit navn er Park Jisung." siger han. "Det ved jeg. Mit navn er Jung Hye." "Okay. Hmm... Hvad med at du fortæller lidt om dig selv." Jeg tænker mig lidt om. Ja , hvad ved jeg endelig om mig selv.. "Jeg bliver 15 om tre dage..." Siger jeg efter at have tænkt lidt. "Du ligner en fra BTS?" Svare Jisung helt random. Altså jeg får mange gange den kommentar, men folk får bare aldrig det sande svar, men de er jo heller ik' Jisung. Han fortjener at vide sandheden. "Lover du at du aldrig siger det her til noget?" Han nikker. "Jeg er lillesøster til J-hope fra BTS." "WHAT!?" Svare Jisung. "Ja" siger jeg. "Det mener du ik', vel?" "Jo, jeg gør" Han har helt tabt kæben. Aj, hvor er han cute. "Hye, må jeg få dit nummer?" spørg han. "Selvfølgelig må du det!" Jeg giver ham mit nummer, og han give mig sit. Siger farvel og vi ses forhåbentlig snart igen, og går hver til sit.
Da jeg kommer hjem er Jin hjemme hos os og laver mad til os. jeg kommer ind og råber "Hej Hoseok og Jin!" "Jeg er her altså også!" Råber V inde fra stuen. "Undskyld Taehyung!" Råber jeg tilbage. Her dufter godt.

Dagen efter

I dag havde Hoseok planlagt at vi skulle en tur i parken. Jeg står op og tager tøj på.
(Mit outfit)

Det er hundrede år siden jeg sidst har været i parken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det er hundrede år siden jeg sidst har været i parken. Vi går rundt i parken. Da vi bliver lidt trætte sætter vi os ned. Efter ikke at have snakket sammen i lang tid, har vi en masse at snakke sammen om. "Jeg går over efter en is. Vil du ha' chokolade?" Spørg Hoseok efter noget tid. "Ja, men jeg vil gerne selv med.""Okay." Ovre ved Isbutikken, råber en "Hye!" Jeg vender mig hurtigt om, og ser Jisung. "Hej Jisung!" Siger jeg med det største smil jeg har. "Hye! Her er din is." Siger Hoseok og kommer tilbage. Da han får øje på Jisung, siger han. "Hey, er du ikke ham den ene fra NCT DREAM?" "Jo hyung. Jeg er Jisung, den yngste." "Okay! Hvor kender du min søster fra?" Jeg mødte hende i kiosken igår." Lad os bare sige at de snakker som om jeg ikke var der... "Hey jeg er her også!" Siger jeg akavet og kigger op på dem. "Jeg må også videre nu." Siger Jisung og kigger ned i jorden. "Det skal vi også, Hye!" Siger Hoseok og begynder at gå i retningen mod vejen vi bor på. "Vi ses!" Siger jeg til Jisung. "Ja vi gør!" Svare han og giver mig et kindkys. Jeg rødmer og løber hurtigt væk.

---___---+---___---+---___---+---___---+---___---+---___---

Hello folkens :3

Hvad tror i der vil ske mellem Hye og Jisung?!

Tak for at i vil læse med!!!

Ses :)

---___---+---___---+---___---+---___---+---___---+---___---

Boys And Brothers... {[Danish/Dansk]}Where stories live. Discover now