øjnkontarkt og hjemkomst

171 5 2
                                    

Alt går godt og de synger fantastisk! Jeg begynder at fortryde at jeg valgte ikke at høre deres musik mere. Lige nu står jeg her som Hoseoks lille lillesøster og er til hans koncert. Woaaaw..
Det er lidt mærkeligt, også fordi jeg er løbet hjemmefra. Jeg kigger op på dem, og Jimin opfanger mit blik og får øjnkontakt med mig. Vi holder den i noget tid. Jeg kan se at han begynder at smile, derefter kigger han væk igen. Han er en skøn lille dreng.

___---+---___2 uger efter___---+---___Jeg går og pakker mine ting hjemme hos Milla, og siger favel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

___---+---___
2 uger efter
___---+---___
Jeg går og pakker mine ting hjemme hos Milla, og siger favel. Idag vil jeg nemelig gerne hjem igen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror det er på grund af Mickey.
Hoseok er ikke hjemme lige nu, så jeg låser bare mig selv ind i huset med mine nøgler. Jeg går op på mit værelse og pakker mine ting ud igen. Jeg har tænkt mig at sige undskyld og prøve at holde den gode tone overfor ham. Og så vil jeg også spørge ham om jeg må møde resten af BTS. Altså Jin kender jeg lidt, fordi når Hoseok "prøver" at lave mad og det går galt, ringer han altid til Jin for at han skal komme og hjælpe, før Hoseok brænder hele køkkenet ned.
Jeg ligger mig hen i min seng og kigger og om jeg har fået nogle snaps. Ja, jeg har fået en fra Milla.

Jeg svare hende med en anden snap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg svare hende med en anden snap.

Jeg finder noget tøj og skifter(Mit outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg finder noget tøj og skifter
(Mit outfit)

_____-----+-----_____1 1/2 time efter_____-----+-----_____Jeg kan høre en flok drenge nedenunder som griner

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_____-----+-----_____
1 1/2 time efter
_____-----+-----_____
Jeg kan høre en flok drenge nedenunder som griner. En af grinene kan jeg tydeligt genkende som Hoseoks. Efter lidt tid går jeg ned i køkkenet efter noget mad. Da jeg kommer derned kan jeg høre dem snakke. Jeg kigger ind uden at de kan se mig. Der sidder Hoseok og 6 andre drenge som er... BTS... Jeg kan se at Jimin snakker om en eller anden fan, som han fik øjenkontakt med, til koncerten for 2 uger siden.  Og at hun var virkelig smuk, men lignede Hoseok lidt. Jeg får et stykke banan galt i halsen da jeg høre det. Det er MIG han snakker om!
Jeg løber op på mit værelse, men kommer til at vælte en stol på vejen. Drengene bemærker det, Og Namjoon løb efter mig. Jeg løb så hurtigt at jeg snublede over min egne fødder på trappen, falder hele vejen ned af trappen og slår mig arm. Namjoon kommer hen til mig og spørg om jeg er okay. "Ja, men min arm gør forfærdeligt ondt." svare jeg grædende på grund af smerten. "Hent Hoseok!" siger jeg til Namjoon som løber ind i stuen med det samme. Måske er der ikke lige det tætteste bånd mellem mig og min bror, Men han er stadig min bror og jeg elsker ham stadig. Hoseok kigger forbavset på mig da han ser at det er mig. "Hye er det d.." "UNDSKYLD!.. Undskyld Hoseok..."
"Hvad sker der her?" spørg Jin da han og de andre kommer ud til trappen.
"Hye?" "Jin vil du køre mig på skadestuen?" "Ja, hvorfor?" "Jeg tror at jeg har brækket min arm." "Ok, vi køre nu" Svarer Jin og hjælper mig med at få sko og jakke på, og få mig ud i bilen. *Suk* Sikke en dejlig første gang at møde hele BTS.
Da vi kommer hen til sygehuset og siger hvad der er sket, bliver vi bedt om at sætte os og vente på en læge. Da lægen er kommet og jeg også har forklaret ham hvad der og sket, undersøger han den. "Den er ikke brækket, men forstuet og skal bare hare en skine på og hvile og ro." Nå det var den bowling tur med Milla.
___---+---___
Dagen efter
___---+---___
Da jeg kommer i skole ser jeg at alle pigerne er samlet med deres mobiler og flibber ud over noget. " Hvad sker der?" Spørg jeg to af dem der hedder Cecilia og Cecilie som er tvillinger (og kusiner til Milla. De kommer hele familien fra Danmark).
(*-Millas p.o.v.*)
Hye og jeg kigger på pigerne der siger at de har fundet J-hopes rigtige instagram. Hye tøver og siger."Det er tydeligt at se, at det er en fan profil og vis det var så var den jo nok privat." Jeg må altså give hende ret.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Hej Medmennersker :3
Hvad vil I syntes om et helt kapitel fra Millas synsvinkel?
Skriv i kommentarene!
Byw😊

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Boys And Brothers... {[Danish/Dansk]}Where stories live. Discover now