skæneriet nr. 2

187 4 0
                                    

*VIGTIGT*
Jeg vil lige sige at dette kapitel er skrevet på min langsomme tablet, da jeg skal hen til min bedstefar og sove de her dage og ikke har min computer med.
Tak for forståelsen :-)

Vi går de næste par timer og køber lidt tøj og en hel masse småting, som vi enlig ikke har brug for. Men ja...
Da vi kommer hjem, åbner jeg min computer, og kigger lidt Youtube sammen med Milla. "Jeg går lige ned og henter noget slik." Siger hun så. Hun går ud af døren og jeg sætter mig til at vente. Men så ringer min mor og far over Skype. Jeg tager den og siger "Hej!" med den gladeste stemme jeg kan. Men de ser ikke ud til at være så glad. De ser endelig ret sure ud. "Vi høre at du er stukket af hjemmefra!"siger min far vredt. "Jamen, vi havde et skænderi og han ligeglad med mig! Jeg kan ikke leve sådan! Det var hans sidste chance!" Skriger jeg nærmest og ligger på. Milla kommer ind og kigger på mig med store øjne. Nok fordi hun hørte mig skrige ind i computeren. "Er du okay?" Spørger hun. "Ja ja jeg skændes bare med mine forældre." Vi gik ind på Youtube igen og ser videre på videoen vi var ved at se. Jeg elsker bare den her video, den er så sjov. Den hedder "Jackson vines". Lige pludselig kommer Millas Mor op til os, og er glad i hele hovedet. "Jeg gjorde det, Milla! Jeg fik købt to billetter til en BTS koncert til dig og Hye!" Milla bryder ud! "OMFG! Jeg kan ikke tro det! Men skal du ikke også med?" Nej. I er 14, snart 15 år. I kan da godt tag til koncert alene, uden mig." "Okay, mange tak" siger jeg. Millas mor går ud af værelset og lukker døren. Lige så snart døren er lukket siger Milla "Jamen du kunne da ikke lide BTS!" "Jo, det skal nok gå." Svarer jeg.

*2 måneder senere*

Det er i dag at vi skal til BTS koncert. Min storebror har nok rimelig hurtigt givet op med at prøve at finde mig. Og så har jeg jo endelig bare fået lov af Millas forældre at bo hos dem. Min mor og far ved dog ikke noget om det. "Jeg kan ikke tro det! Vi skal til BTS koncert idag!!! Og jeg har altid to army bombs så du må gerne få den ene!" Siger Milla. "Du mener låne?" "Nej, få!" "Okay"
Vi tager tøj på og gør os klar.
[Mit outfit]

[Millas outfit]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Millas outfit]

Og ja, jeg tager en hættetrøje på til en koncert, hvis du spørg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og ja, jeg tager en hættetrøje på til en koncert, hvis du spørg. Vi bliver kørt til togstationen og så tager vi et tog til Seoul. "Vi køre nu." Råber Millas far nede fra døren. Vi tager alt vi skal have med. Telefon, ARMYbomb og andet. Og løber ned i bilen. På vej i bilen tager vi vores mobiler frem. Jeg går ind på Instagram, går ind på min historie og tager et billede af Milla og skriver. "Er på vej til toget med den dejligste person i verden<3" Efter ca. et halvt minut, står der at Milla har set det. Hun skriver også til mig. "I lige måde, søde <3" Jeg smiler til hende og hun smiler tilbage. Bilen stopper og vi stiger ud. Millas far køre hjem og vi vinker. Toget går om 12 minutter, så vi går op på perronen. "Fxxk, jeg glæder mig!" Siger Milla. Jeg nikker.

(Skipper togturen)

Vi går ud af toget og ned til vejen. Vi ringer efter en Taxa. Den er her med det samme. Vi køre derhen og er vild spænde. Taxan stopper og Milla stiger ud. Jeg betaler og siger "Tak for turen." til cheførren går ud og taxa'en køre videre. Vi stiller os i kø til koncerten.

________________________________________________________________________________

Hey :3

Håber virkelig at der kunne komme bare lidt flere læsere, men det er jo for meget at forlange, I know.

Hej hej ;3

 _______________________________________________________________________________

Boys And Brothers... {[Danish/Dansk]}Where stories live. Discover now