Hendes bror er... J-HOPE!!<3

171 4 4
                                    

(*-Millas p.o.v.*) 

(Mit outfit idag)

(Mit outfit idag)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Efter skole) 

Vi har endelig efterårsferie. Jubii!!

Jeg går imod bussen sammen med Sky. "Vil du med hjem til mig?"spørg Hye mig lige pludselig. Jeg hopper op og ned ligesom til BTS koncerten. "JA! SELVFØLGELIG VIL JEG DET! JEG HAR JO ALDRIG VÆRET HJEMME HOS DIG!" skriger jeg næsten. Da vi sider i bussen kigger jeg ud af vinduet. " Du må love mig at du ikke går i chok, løber væk, skriger, fortæller det til nogen..." siger hun, og tro mig hun bliver ved med at sige hvad jeg må og hvad jeg ikke må når jeg møder hendes storebror. "Jaja.." siger jeg bare. Det er jo ik' fordi hendes bror er selveste Youngjae, Eller sådan noget. bussen stopper og vi går hen til hendes hus. "Det her er stort for dig, så please ik' fangirl." "Okay okay." Hun åbner døren. Vi går ind, og jeg er godt nok spændt. Da vi var på vej op på hendes værelse, kommer jeg til at støde ind i en. "Undskyld!" Siger jeg hurtigt, før jeg ser hvem det er. Jeg kigger op. og ser ham lige ind i øjnene. DET ER J-HOPE!! "Det her er min bror." siger Hye akavet. "Hej. Jeg er stor fan af dig." Siger jeg. Woaw, kan du ikke sige noget andet end lig det Milla! Tænker jeg. "Hej. Hedder Hoseok, men det ved  du nok allerede." Siger J-hope og klør sig i nakken. "Ja. Mit navn er Milla. Rart at møde dig." I lige måde" Svare han. " Nå, vi skal videre nu, Milla!" Siger Hye hurtigt og hiver mig ind på hendes værelse, så godt hun nu kan med en forstuvet arm. Vi går hen til sengen og sætter os. "Hye, der er noget jeg gerne vil spørge dig om." siger jeg. "Det er om Hoseok, ik'? Nå, lads bare få det overstået." Svare hun. "Nej nej nej.. Det er slet ikke det! Det er om du vil sammen med mine kusiner, deres mor, mine forældre og jeg til Danmark for at besøge min mormor og morfar, i efterårsferien. Jeg har fået lov til at tage dig med, hvis du vil." Siger jeg. "Ja, selvfølgelig." Svare hun og finder sin kuffert frem. "Jeg skal nok begynde at pakke for dig. Du kan gå ned og spørge Hoseok om du overhovedet må." Siger jeg og skubber hende lidt væk. "Ok" Svare hun og går ud af døren.

(*-Hye's p.o.v.*)

Jeg går ned til Hoseok som danser. Da musiken stopper går jeg hen til ham og siger "Er du okay at jeg tager til Danmark sammen med Milla?" "Nej, Jeg har savnet dig, og jeg havde planlagt en søskende-weekend." "Okay..😥" Svare jeg og går ud igen.

(*-Millas p.o.v.*)   

Hye kommer op igen og går hen til mig. Hun begynder at pakke ud igen. "Jeg måtte ikke for min bror.." Siger hun. "Det er okay. Vi finder bare en anden gang." Siger jeg "Okay. Jeg kommer til at savne dig når du skal til Danmark" Svare hun og krammer mig. "I lige måde"

-----+-----+-----+-----+-----+-----

Glæder I jer allerede til næste kapitel.

Og hvad syntes I om at den her var fra Milla's synsvinkel.

Sorry at der var lidt fra Hye's synsvinkel, og undskyld at det var et kort kapitel.

bye :3

-----+-----+-----+-----+-----+-----

Boys And Brothers... {[Danish/Dansk]}Where stories live. Discover now