Kapitola 48: Generace zázraků

742 61 37
                                    

Pohled nějakého někoho

"Hej Hej, proč vlastně Akashi-cchi chtěl, abychom se tady všichni setkali?" zeptal se Kise, když se jako poslední přidal ke skupině.

"Nevím. Akashi mi nedal žádné detaily" odpověděl mu Midorima.

"Zajímalo by mě, jestli se něco stalo"  promluvil najednou Kuroko.

"Nevím teda co se přesně děje, ale když už jsem tu, tak ať je to důležitý" povzdychl si Aomine a pak všichni uslyšeli kroky za nimi.

"Omlouvám se, že jste museli čekat" Akashi před ně předstoupil s Akane stojící za ním.

"Co? Kdo je ta holka, kterou jsi si přivedl?" zeptal se Kise, když si všiml roztomilé černovlasé dívky za jeho zády.

"To je má přítelkyně Igarashi Akane. Chtěl jsem ji vám všem představit" představil Akashi Akane a Akane se zdvořile uklonila.

"R-ráda vás poznávám!" usmála se na ně.

Ticho.

Tak tohle byla obrovská zpráva pro celou Generaci zázraků.

Po nějaké době byl Kise první, který na to zareagoval. "Akashi-cchiho přítelkyně?!"

Objal Akane zezadu a přitáhl si ji k sobě. Jeho objetí bylo jemné. "Rád tě poznávám Akane-cchi! Jmenuji se Kise Ryota, eso basketbalového týmu Kaijo a momentálně jsem model!" zvolal Kise.

Aomine, který teď zpracoval informace podané Akashim, omotal svou ruku kolem pasu Akane a spíše sobecky si ji přitáhl blíže."Oh ho ho? Ty jsi teda jeho holka? Jak jste spolu skončili?"

"C-cože?No.. to j-je trošku trapné.." začervenala se Akane.

"Hej! Aomine-cchi! Nemůžeš mě jen tak odsouvat!" zařval Kise a pak se jejich pohledy střetly až mezi nimi létaly blesky.

"Sundejte z ní své ruce, dusíte jí" řekl Akashi a odstrčil jejich ruce od jejího drobného těla. Jak byla Akane volná z jejich sevření,(mezitím se Kise s Aominem rvali na zemi), tak ji vzal za ruku Akashi. Akane se na něj s překvapením podívala po tom, jak blízko si ji k sobě přitáhl.

"...Ty žárlíš Sei-chane?" škádlila ho Akane a Akashi jenom maličko našpulil rty.

"..A co když ano?" zeptal se Akashi a Akane si nemohla pomoct, ale sladce se na něj usmál a pevněji sevřít jeho ruku v její.

"Jde vidět, že máš taky tu roztomilou stránku" trošku se zasmála, ale pak jí najednou někdo do pusy strčil čokoládovou tyčinku.

Murasakibara zezadu objal Akane a zavrtal hlavu do jejích vlasů. "Voníš jako popkorn.." zašeptal.

"A-Aha to bude asi tím, že jsem nějaký snědla v kině ještě před tím, než jsme sem přišli" vysvětlila Akane.

"Hmmmm... teď se cítím, jako bych měl popkorn raději" zamumlal a pak se jeho líný pohled upřel na Midorimu, který to celou dobu pozoroval s odstupem a se zamračeným výrazem na obličeji. Murasakibara natočil nechápavě hlavu na stranu a přemýšlel, proč je takový, když mu to najednou došlo. Pak se na jeho obličeji vytvořil lstivý výraz. "Mido-chin žárlí. Chce se zeptat na něco víc ohledně vašeho vztahu, ale moc se na to stydí"

Akane obrátila svůj pohled k zelenovlasé osobě, který hned svůj pohled obrátil jinam a začervenal se. Se stále zrakem upoutaným do strany se přiblížil. "Není to tak, že bych to fakt chtěl vědět.." zamumlal a poposunul si brýle.

"...Pffff" Akane už to dál nemohla vydržet a vybuchla smíchy.

"Ahahaha moc se o-omlouvám ale--pff, vy jste t-tak vtipní ahahaha" smála se a nebyla schopna tvořit normální věty.

My Absolute Master(Akashi Seijuro fanfikce)Where stories live. Discover now